Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huurwoningen ontruimen

Na het overlijden van uw alleenwonende vader, moeder of een ander alleenwonend familielid of kennis bent u er bij gebaat om snel de woning of het appartement weer in verhuurbare of verkoopbare staat te brengen.

Het werk van Allerommelopgeruimd.nl bestaat voor 99% uit het leegruimen, ontruimen en bezemschoon opleveren van huurwoningen. Wij zorgen voor een professionele ontruiming tegen een vooraf geoffreerde, scherpe prijs die altijd 10- tot 15% voordeliger uitvalt dan bij vergelijkbare boedelruimers.

Uitruimen en veegschoon opleveren in Haarlem

De huurwoning van mijn overleden oom in Haarlem moest veegschoon worden opgeleverd binnen vier weken. Ik had zelf al veel persoonlijke spullen een goede bestemming gegeven maar er blijft dan nog zoveel over zoals een moeilijk te verwijderen vloerbedekking. Een professionele uitruiming is dan een geweldige oplossing en “allerommelopgeruimd” heeft dit zeer grondig uitgevoerd. Na een inventarisatie in het huis is een prijs afgesproken met de garantie dat mochten er nog werkzaamheden worden geëist door de verhuurder bij de sleuteloverdracht, dit ook voor hun rekening nog in orde wordt gemaakt. Dit was voor mij een enorme geruststelling na vele maanden zorg en regelen. Het was niet nodig, alles was weg, tot en met de rubberen vloermat voor de voordeur, alle gaatjes in de muren waren gevuld. Alle afspraken zijn nagekomen. Mijn complimenten voor de zorgvuldige dienstverlening!

Geplaatst door Marcel op Marktplaats.nl

Huurwoningen ontruimen? Een medewerker van Allerommelopgeruimd.nl maakt met u als geïnteresseerde van te voren een afspraak om de werkzaamheden te bespreken en geheel gratis en vrijblijvend een prijsopgave te doen. Allerommelopgeruimd.nl neemt u de zorg bij het ontruimen van huurwoningen geheel uit handen!


Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging in iedere situatie
  • De discipline en service van een verhuisbedrijf
  • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
  • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
  • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242