Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Inboedel opruimen

Velen van ons zien het op ons afkomen. Vader of moeder woont nu nog lekker zelfstandig. Wel of niet meer in het ouderlijk huis van u. Misschien is die ouderlijke woning een huurflat, een huurappartement of een eigendomswoning. Maar; wordt het zelfstandig wonen bij mensen op leeftijd een probleem dan is overplaatsing naar een (aanleunwoning of inleunwoning bij een) verzorgingshuis of verpleeghuis een optie.

inboedel opruimen

Komt echter vader of moeder te overlijden dan… Ja wat dan? U moet er nu natuurlijk nog niet aan denken. En u wilt er eigenlijk ook niet aan denken! Maar wanneer de tijd is gekomen dan ruimt u de spullen, waardevolle zaken en overige kostbaarheden vanzelfsprekend zelf samen met de andere nabestaanden op. U zoekt uit, hoe beladen dit onderwerp ook wordt in de toekomst, wat u en uw broers of zusters willen bewaren. Misschien verkoopt u zelf wat van de inboedel met waarde. Bijvoorbeeld op Marktplaats.

Groot huis ontruimen en bezemschoon in Amsterdam

Beste mijnheer Wilfred meier Nolte,
Bij deze wil ik u nog laten weten dat ik het huis woensdagmorgen in prima verzorgde toestand en bijzonder schoon aantrof!! Wat heel erg plezierig was. Jullie hebben prima werk geleverd! De koper en de makelaar waren ook zeer verrast en hebben uw naam genoteerd.
Nogmaals hartelijk dank en met vriendelijke groet, Hilde

Geplaatst door Hilde op Marktplaats.nl

Toch is het goed dat u en andere familieleden op de hoogte zijn van de vele mogelijkheden die Allerommelopgeruimd.nl u kan bieden bij het geheel leegmaken van het ouderlijk huis. Wanneer u het bijvoorbeeld niet aankan. Of wanneer u er onverhoopt geen tijd voor hebt of krijgt van de woningbouwvereniging of het verpleeghuis.

Professioneel leegruimen woning

Allerommelopgeruimd.nl biedt u de volgende service en hulp bij het opruimen van de inboedel en het ontruimen van de ouderlijke woning. Alle spullen zoals de overgebleven meubelen, huisraad, inboedel, kleding, serviezen, boeken en misschien wat rommel kan Allerommelopgeruimd.nl voor u leegruimen. Wij kopen geen inboedels op maar zijn gespecialiseerd in het ontruimen van kamers, huizen, flats, appartementen, etagewoningen, eengezinswoningen, aanleunwoningen, inleunwoningen en noem maar op. Zowel eigendom als huur.

Inboedel opruimen: vlot bezemschoon

Allerommelopgeruimd.nl levert bezemschoon op. Dat betekent het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, gordijnrails, zonwering en vitrage. En desgewenst het vullen van gaatjes in muren en plafonds. Hiertoe maken wij vooraf een offerte en spreken doorgaans vlot een datum af waarop wij onze werkzaamheden gaan verrichten. Daarmee bent u en uw familie niet alleen van een vervelend karwei maar ook van een grote zorg af. Immers; de ouderlijke woning of het huis van uw overleden vader of moeder moet leeg worden opgeleverd. Ofwel voor de woningbouwstichting ofwel omdat de nabestaanden de woning willen verkopen.

Omdat wij vaak de opmerking horen dat men niet weet dat er bedrijven zijn die gespecialiseerd zijn in het leegmaken van ouderlijke woningen geven wij u nu vast deze informatie. Misschien handig om te weten, al wilt u er nog helemaal niet aan denken.


Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging in iedere situatie
  • De discipline en service van een verhuisbedrijf
  • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
  • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
  • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242