Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Woning ontruimen na overlijden

Een woning ontruimen na overlijden is een emotionele klus en soms tijdgebonden. Sommige woningbouwverenigingen willen de woning ontruimd zien binnen 7 dagen. Nadat u zelf de inboedel heeft gesorteerd blijft er nog veel werk over. Zo dient de woning bezemschoon te worden opgeleverd; gordijnrails verwijderd, gaatjes gevuld en de vloerbedekking moet eruit gehaald worden, en afgevoerd. Werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn, al meer dan 20 jaar. Discreet, efficiënt en snel. De overgebleven inboedel wordt netjes verpakt en respectvol meegenomen in onze blanco vrachtwagen.

woning ontruimen na overlijden

Kosten woningontruiming na overlijden

Elke ontruiming is anders, zo ook de kosten voor woningontruiming na overlijden. Is er een lift aanwezig bij etagewoningen? Zijn er takelmogelijkheden? En in grote steden; hoe zijn de parkeer- (en dus afvoer-) voorzieningen? Mede daarop baseert Allerommelopgeruimd.nl haar prijs om na overlijden de woning, het appartement, etagewoning , eengezins- woning of flat te ontruimen en desgewenst bezemschoon te kunnen opleveren. Telefonisch bieden wij u graag een richtprijs. Voor een echte prijs maken we een offerte. We komen hiervoor gratis langs. In de offerte van Allerommelopgeruimd.nl die de familie ontvangt na overlijden wordt rekening gehouden met de hoeveelheid te ontruimen inboedel of huisraad en met de bijkomende werkzaamheden.
De genoemde prijs is een vaste prijs. Er zijn geen bijkomende kosten of achteraf kosten. Meer informatie over onze werkwijze.

Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de “eindcontrole gedaan” in ons huis in Heiloo…. Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen.
Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is “verlof nemen” al zo’n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale “derden”, en dat was goed zo.
Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen.
Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon…. confronterend, verdrietig, maar ook “goed nu” dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten…. Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en zijn vrouw en de mannen, geweldig!!

Geplaatst door sikrop op Marktplaats.nl

Na overlijden kan er iemand van Allerommelopgeruimd.nl langskomen om het werk op te nemen en de wensen te bespreken. Maar wanneer de familie tot in detail een omschrijving maakt van het werk, eventueel voorzien van foto’s, dan kan hiervan worden afgeweken en maken wij een gunstige prijs per e-mail voor de ontruimingsklus na overlijden, die bovendien snel kan worden uitgevoerd.


Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging in iedere situatie
  • De discipline en service van een verhuisbedrijf
  • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
  • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
  • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242