Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Opleveren huurwoning. Dit is dagelijks werk voor Allerommelopgeruimd.nl…

 • Moet de inboedel opgeruimd, de huurwoning ontruimd en het geheel bezemschoon worden opgeleverd? Dan is Allerommelopgeruimd.nl de oplossing voor u!
 • Wilt de zekerheid van een vakkundige boedelruimer met een gegarandeerde bezemschone opleveringsgarantie? Kijk dan voor de directe reviews en beoordelingen van onze klanten op MARKTPLAATS.nl.
 • Heeft u na het overlijden van een alleenwonend familielid of een andere dierbare professionele hulp nodig bij het ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en goederen uit een huurwoning, huur-appartement , huur-verzorgingsappartement, huur-flat, huur-aanleunwoning of huur-seniorenwoning?
  Allerommelopgeruimd.nl staat voor u klaar wanneer het gaat om opleveren van een huurwoning.
 • Dient een verzorgingsappartement, aanleunwoning of seniorenwoning bij een verzorgingshuis binnen de gestelde norm van 7 dagen te worden leeggeruimd? Allerommelopgeruimd.nl staat 24-7 voor u klaar om uw opdracht uit te voeren. U kunt ons zowel op werkdagen als in het weekeinde bellen voor een afspraak tot bezichtiging waarbij wij direct een gratis en geheel vrijblijvende, schriftelijke offerte maken!
 • Moet de huurwoning van uw alleenwonend overleden familielid weer worden verhuurd… Dus het huurhuis teruggegeven worden aan de woningbouwvereniging of het verzorgingshuis? Allerommelopgeruimd.nl verzorgt de ontruiming en het bezemschoon opleveren huurwoning. Voordelig, gemakkelijk en snel!

Wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen, de woning te ontruimen en deze bezemschoon of verkoopklaar op te leveren door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep doen op Allerommelopgeruimd.nl. En; u bespaart door onze vlotte inzetbaarheid al snel een extra maand huur!

Na het overlijden van een alleenwonend familielid of andere nabestaande moet een huur-appartement of andere huurwoning, hoe wrang ook, nu eenmaal leeg opgeleverd worden. Als de huur wordt opgezegd, dient de overgebleven inboedel opgeruimd te worden en het huis zo snel mogelijk leeggemaakt te worden. Een opleveringsdatum met een deadline kan een probleem zijn. Bij huurwoningen is ook meestal de eis dat het huis in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden.

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet opleveren huurwoning . Wij ruimen op, ontruimen de inboedel, verwijderen de vloerbedekking, gordijnen, gordijnrails en verlichting. Allerommelopgeruimd levert iedere huurwoning, elk huurappartement en verzorgingshuisappartement keurig bezemschoon op. Bovendien verricht Allerommelopgeruimd.nl licht reparatiewerk zoals het vullen van de gaatjes in de muren en plafonds.

Allerommelopgeruimd.nl kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling, ruim binnen de door de woningbouwvereniging of zorginstelling (7 dagen!) gestelde limiet, zodat het huurappartement of de huurwoning op korte termijn leeg opgeleverd wordt. En dat u als familie of andere nabestaanden géén extra maand huur hoeft door te betalen!!

Allerommelopgeruimd.nl hanteert correcte tarieven en is gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper dan vergelijkbare inboedelontruimers!

Direct bij bezichtiging van de woning ontvangt u een gratis en geheel vrijblijvende, schriftelijke offerte. Dit is een correct vastgestelde aanneemsom op basis van de omstandigheden ter plaatse (hoeveelheid inboedel, bereikbaarheid van de woning, het aantal man-uren etc.). Deze prijs is en blijft vast zodat u nooit “meerkosten” achteraf betaalt.

Allerommelopgeruimd.nl geeft u een opleveringsgarantie

Dit wil zeggen dat de Woningbouwvereniging of het verzorgingshuis de huurwoning zonder enige problemen accepteert nadat wij de woning hebben ontruimd en bezemschoon hebben opgeleverd. En mocht er onverhoopt toch nog iets zijn, dan zorgt Allerommelopgeruimd.nl dat het euvel per omgaande en voor onze eigen kosten opgelost wordt! (met uitzondering van bouwtechnische zaken zoals eigen geplaatste of verwijderde muren, keukens, betimmeringen, betegelde vloeren etc.)

Bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende en gratis offerte waarbij u direct schriftelijk een vaste prijs krijgt zonder zogenaamde “meerkosten” achteraf? Allerommelopgeruimd.nl maakt hiervoor graag een afspraak; 0252-347 653 en/of 06-4156 8242.
Wij staan 24-7 voor u klaar om u een scherpe offerte aan te bieden en uw opdracht oplevering huurwoning vakkundig, discreet en efficiënt uit te voeren.


Onze pluspunten

 • Volledige ontzorging in iedere situatie
 • De discipline en service van een verhuisbedrijf
 • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
 • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
 • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242