Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Vakkundig en discreet uw appartement leegruimen

Gaat u verhuizen? Of is er een dierbare overleden? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare partner die u kan helpen met uw appartement leegruimen. Het leegruimen van uw woning kan immers zeer arbeidsintensief zijn of gepaard gaan met veel emoties. Alle Rommel Opgeruimd vindt het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op de dingen die echt belangrijk zijn, of het nu gaat om het inrichten van uw nieuwe woning of het verwerken van uw verlies. Met een professioneel team aan ervaren medewerkers en ruim 20 jaar ervaring gaan wij altijd discreet en respectvol te werk. U kunt dan ook met een gerust hart het leegruimen van uw flat uit handen geven.

06 41568242OfferteBeoordelingen

Voordelig uw flat leegruimen

Een verhuizing gaat in de meeste gevallen gepaard met veel stress, tijd en geld. U heeft al genoeg aan uw hoofd en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom ontzorgen we u graag bij het leegruimen van uw huidige flat, zodat u volledig kunt focussen op het inrichten van uw nieuwe woning. En dat natuurlijk voor een voordelige vaste prijs. Bent u gebonden aan een opleverlimiet? Dankzij onze flexibele planning zorgt Alle Rommel Opgeruimd voor een vlotte afhandeling binnen de gestelde limiet. Zo kunt u lekker aan de slag gaan met uw nieuwe woning én hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele extra huurkosten omdat u uw appartement te laat heeft leeggeruimd. Stelt de woningbouwvereniging specifieke eisen aan de oplevering? Ook dat is voor ons geen probleem. Zo verrichten wij aanvullend licht reparatiewerk, zoals het dichten van eventuele gaatjes in plafonds en muren. Bovendien voeren wij ook vloerbedekking, gordijnen, gordijnrails en verlichting af. Zo bent u verzekerd van een bezemschoon appartement.

Appartement leegruimen? Wij ontzorgen u graag!

Na het overlijden van een dierbare staat uw hoofd wel ergens anders naar dan het leegruimen van de woning. Naast dat het een arbeidsintensief karwei is, brengt dit namelijk ook de nodige emoties met zich mee. Voor een vaste prijs komen wij professioneel en discreet uw appartement leegruimen. Zo gaan wij nooit te werk met afvalcontainers op straat en behandelen we de spullen van uw dierbare met respect. Alles wordt keurig ingepakt en afgevoerd in blanco, gesloten vrachtauto’s. Bovendien bieden wij onze werkzaamheden altijd met oplevergarantie aan. Dit betekent dat de woningbouwvereniging uw huurwoning met 100% zekerheid zal accepteren nadat wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd. Uw flat of appartement leegruimen? Alle Rommel Opgeruimd staat voor u klaar. Wij zijn voornamelijk actief in Noord-Holland en Zuid-Holland, onder andere in onderstaande plaatsen;

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Hillegom
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Lisse
 • Purmerend
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zaandam
 • Zoetermeer
 • 't Gooi

Om u altijd goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Dus ook ’s avonds en in het weekend!


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242