Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Archief vernietiging met of zonder officieel Vernietigingscertificaat

Wij verzorgen archief vernietiging voor Advocaten- en Notariskantoren, Curatoren, Bewindvoerders, Administratie- kantoren, Accountantskantoren en Particulieren.

Archiefvernietiging

Zijn uw vertrouwelijke gegevens gedateerd en wilt u deze opruimen? Kies dan voor archief vernietiging. Allerommelopgeruimd.nl vernietigt uw oude administratie op correcte wijze. Onze archief vernietigingsdienst is geschikt voor:

  • Administraties
  • Documenten
  • Boekhoudingen
  • Archiefmateriaal
Archiefvernietiging

Data vernietiging met officieel certificaat

Het vernietigen van de data nemen wij van A tot Z uit handen. Zo worden de documenten bij u opgehaald, getransporteerd en professioneel vernietigd. Kiest u voor archief vernietiging met certificaat? Dan ontvangt u een officieel document dat garandeert dat de stukken direct na aanlevering blijvend zijn vernietigd. Dit officiële vernietigingscertificaat (CA+ gecertificeerd ) vermeldt uw bedrijfsnaam en hetgeen u heeft aangeboden ter vernietiging. Allerommelopgeruimd.nl werkt samen met uitsluitend professionele en gecertificeerde papier-vernietigingsbedrijven.

Archiefvernietiging
Archiefvernietiging

Vernietigen archief, een beoordeling

Een positieve beoordeling over Allerommelopgeruimd.nl, nadat wij in opdracht van groot Advocaten- en Notariskantoor te Rotterdam een partij administraties hebben afgevoerd uit een Shurgard-opslag en hebben laten vernietigen met een officieel Vernietigingscertificaat:

Betreft: boedel opruimen in Rotterdam

Allerommelopgeruimd.nl ingeschakeld om onze units bij Shurgard leeg te halen. Hier stond al lange tijd oude administraties van bedrijven die failliet zijn gegaan en vanuit curatorschap bewaard moesten worden. Dit is keurig en snel geregeld, bezemschoon opgeleverd, geen omkijken naar gehad. Fijn dat jullie zo betrouwbaar zijn en van aanpakken weten, tegen een goede prijs. Allerommelopgeruimd.nl is een absolute aanrader!

Positief beoordeeld

Simone » Rotterdam

Archiefvernietiging

Offerte archief vernietigen

Heeft u interesse in het laten opruimen, leeghalen en blijvend vernietigen van administraties en documenten met een officieel Vernietigingscertificaat? Allerommelopgeruimd.nl maakt graag een afspraak met u. De prijs voor het vernietigen van uw archief is onder meer afhankelijk van de hoeveelheid data. Graag komen wij bij u langs voor een bezichtiging ter plaatse. Vanzelfsprekend zullen wij gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor archief vernietiging maken.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242