Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Bedrijfspanden ontruimen

Complete bedrijfspanden worden op professionele wijze door Allerommelopgeruimd.nl ontruimd.

Bedrijfspand ontruimen
Dat kan bijvoorbeeld nadat de huur is opgezegd door de huurder of eigenaar maar ook bij het ingebreke blijven van betaling van de huur of zelfs na een faillissement. De verhuurder wenst snel over opgeruimde en lege bedrijfspanden te kunnen beschikken waarna deze verkocht of verhuurd kunnen worden.

Betreft: Opruimen inhoud loods in IJmuiden

In de afgelopen barre winterse periode “2009/2010” moest met spoed mijn opslagloods met EHBO materialen worden opgeruimd in verband met verhuur van de loods, het een en ander als gevolg van beeindiging van mijn werkzaamheden. De Heer Wilfred heeft met grote inzet in enkele dagen de klus voortreffelijk geklaard en de loods veegvrij schoon opgeleverd. De manier waarop de werkzaamheden zijn uigevoerd en zijn financieel meedenken hebben mij groot respect afgedwongen.

Positief beoordeeld

Frans Tasseron » IJmuiden

Allerommelopgeruimd.nl ontruimt bedrijfspanden, hoe klein of groot ook, en levert ze vlot bezemschoon op. Een afspraak is snel gemaakt waarna een concurrerende offerte volgt die overigens vrijblijvend is. Wanneer de opdracht is gegeven aan Allerommelopgeruimd.nl kan er op korte termijn aan de ontruiming van de bedrijfspanden worden begonnen.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242