Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Beoordelingen 3

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Allerommelopgeruimd.nl. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle beoordelingen per pagina voor u onder elkaar gezet.

   

Betreft: Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de “eindcontrole gedaan” in ons huis in Heiloo…. Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen. Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is “verlof nemen” al zo’n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale “derden”, en dat was goed zo.
Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen. Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon…. confronterend, verdrietig, maar ook “goed nu” dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten…. Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en de mannen, geweldig!!

Positief beoordeeld

Sikrop » Heiloo

Betreft: Appartement in Amsterdam

Nadat mijn moeder was overleden, moest het appartement in het verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg en schoon worden opgeleverd. Ik schakelde Allerommelopgeruimd.nl in. Het contact was er meteen en twee dagen later kwamen de heer Meier Nolte en zijn vrouw kijken. Er werd direkt een prijs afgesproken waarmee ik akkoord ging. Op de afgesproken dag werd het appartement ontruimd, nadat wij eerst de persoonlijke spullen eruit hadden gehaald. Toen wij de dag daarna kwamen, troffen wij een geheel ontruimd en schoongemaakt appartement aan. Ook kleine oneffenheden van schilderijen enz. waren keurig weggewerkt. Het was een zeer aangename ervaring te zien hoe keurig het appartement eruit zag. Er was letterlijk niets op aan te merken! We konden met een gerust, en zelfs een beetje trots hart, de sleutels inleveren. Het was een enorme steun in een toch al nare tijd. Ik kan niet anders dan mijn dank en complimenten uitspreken voor het werk dat is geleverd door Allerommelopgeruimd.nl.

Positief beoordeeld

Nelleke Bartels » Amsterdam

Betreft: Zolder en appartement bezemschoon in Warmond

Ik heb Allerommelopgeruimd.nl ingeschakeld om een grote zolder en een appartement in een verzorgingshuis leeg te ruimen. Ik kwam de volgende dag kijken en wist niet wat ik zag…. Zo netjes! Ik heb zelfs mijn collega erbij gehaald om het te laten zien.

Dit bedrijf is een aanrader!

Positief beoordeeld

Blok » Warmond

Betreft: boedel opruimen in Rotterdam

Allerommelopgeruimd.nl ingeschakeld om onze units bij Shurgard leeg te halen. Hier stond al lange tijd oude administraties van bedrijven die failliet zijn gegaan en vanuit curatorschap bewaard moesten worden. Dit is keurig en snel geregeld, bezemschoon opgeleverd, geen omkijken naar gehad. Fijn dat jullie zo betrouwbaar zijn en van aanpakken weten, tegen een goede prijs. Allerommelopgeruimd.nl is een absolute aanrader!

Positief beoordeeld

Simone » Rotterdam

Betreft: leegruimen huur appartement in Amsterdam

Ik heb Allerommelopgeruimd.nl benaderd voor de volgende werkzaamheden:

  • Verhuizen aantal meubelen en spullen van huurappartement naar zorginstelling op afgesproken datum en tijdstip. Dit is netjes en zorgvuldig uitgevoerd.
  • Op de tweede afgesproken datum is het huur appartement incl. berging volledig naar de eisen van de woningbouwvereniging ontruimd. W.o. ook het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen, rails, verlichting etc. Ook zijn alle schrootjes en woonkamer, gang en keuken verwijderd en afgevoerd.

Het hele traject is binnen het gestelde termijn vakkundig met veel verantwoordelijkheidsgevoel en integer uitgevoerd. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de uitvoering! Vermeld mag vermeld worden dat er een goede communicatie was tussen mij als klant en de uitvoerders. Prima.

Een belangrijk punt is dat; mocht de woningbouwvereniging bij de eindinspectie toch nog iets hebben op te merken dan zal Allerommelopgeruimd.nl het alsnog onder de garantie in behandeling nemen. Maar ik betwijfel of er nog een punt wordt gevonden. Klasse.

Positief beoordeeld

M. de Boer » Amsterdam

Betreft: Huis leegruimen in Rotterdam

In augustus 2014 Het bedrijf allerommelopgeruimd.nl benaderd voor een offerte om het huis van onze overleden moeder leeg te ruimen.We kunnen hier kort over zijn, alle afspraken worden stipt na gekomen, huis is volledig leeg opgelevert, muren worden gerepareerd, wat schoon gemaakt moet worden wordt schoon geboend, enz.Huisbaas was zeer,zeer tevreden en wij natuurlijk ook. Zij doen wat ze beloven en meer en stipt op tijd. Hartelijk dank firma allerommelopgeruimd.nl, wij zullen jullie aanbevelen.

Positief beoordeeld

Fop en Lisa » Rotterdam

Betreft: huis leegruimen in Amsterdam

Mijn moeder ging naar een verzorgingshuis en liet de woning onverwachts achter. Nadat wij alles uitgezocht hadden moesten wij nog de woning schoon en leeg opleveren voor de woningbouw. GIGA KLUS. Kasten moesten afgebroken worden en stellingen opgeruimd, tapijt eruit en alles schoon achter laten, dat was het motto. Gelukkig heb ik via internet Allerommelopgeruimd.nl gevonden. Voor een hele schappelijke prijs wordt het huis opgeleverd naar de eisen van de woningbouw. De woningbouw heeft inmiddels gecontroleerd en alles accoord bevonden.

Allerommelopgeruimd.nl is secuur en volledig betrouwbaar qua afspraken. KEURIG GEDAAN. Ben ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden om deze klus te klaren.

Positief beoordeeld

Roxan » Amsterdam

Betreft: Woning leegruimen en schoonmaken in Leidschendam

Allerommelopgeruimd.nl heeft de woning van onze tante leeggeruimd, gereinigd en opleveringsklaar gemaakt nadat zij in een verpleeghuis was opgenomen. De werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd, op tijd en tegen de afgesproken prijs. Ik kan de firma dan ook van harte aanbevelen.

Positief beoordeeld

Jelle Zijlstra » Leidschendam

Betreft: Leegruimen huis in Soest

Wegens vertrek van mijn 90-jarige moeder naar een verzorgingstehuis moest de bijna 60 jaar bewoonde eengezinswoning worden overgedragen aan de woningbouw vereniging. Na enkele maanden zelf uitgezocht en opgeruimd te hebben bleef er nog erg veel te doen, met name betimmeringen en vloerbedekking verwijderen.

Na slapeloze nachten -die had ik dus niet hoeven hebben- kwam de heer Meier Nolte ons zeer snel te hulp. Prettig en betrouwbaar, heel veel werk in korte tijd prima verricht, van harte aanbevolen!

Positief beoordeeld

Jan Jansen » Soest

Betreft: leegruimen/schoon opleveren woning in Hoorn

Allerommelopgeruimd.nl doet zijn naam eer aan.

Nadat wij onze (schoon)ouders konden plaatsen in een verzorgingstehuis hebben we via google een adres gezocht die het appartement kon leeghalen en opleverklaar te maken. We hebben een 3-tal benaderd en met dhr. Meier Nolte, was er gelijk een goed gevoel. Bij de eerste afspraak gelijk koppen met spijkers kunnen slaan. Nadat de klus geklaard was, stond ik verbaasd hoe netjes alles was achter gelaten en de zaken die hersteld moesten worden (gaatjes in de muur etc) gedaan waren. De oplevering aan de woningbouw heeft dan ook geen 10 minuten geduurd. Alles was in orde. Chapeau!

Positief beoordeeld

Hans » Hoorn

   

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242