Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Het oordeel van klanten over

Allerommelopgeruimd.nl spreekt boekdelen want geen enkel ander bedrijf in deze branche kan dit evenaren. De bevestiging leest u keer op keer terug in de méér dan 100 positieve beoordelingen.

100% eerlijke recensies

van échte klanten waarvoor Allerommelopgeruimd.nl heeft gewerkt. Dit zijn géén eigen geschreven verhalen zoals op Internet helaas vaak voorkomt maar spontane reacties van particulieren en bedrijven over ons werk, de plezierige contacten en de wijze van oplevering door Allerommelopgeruimd.nl.

U leest dat Allerommelopgeruimd.nl

een betrouwbaar Nederlands familiebedrijf is dat haar opdrachtgevers voor meer dan 100% tevreden stelt; hoe klein, groot, moeilijk of zwaar de klus ook is geweest. Maar ook ziet u dat de medewerk(st)ers van Allerommelopgeruimd.nl betrouwbare, integere mensen zijn die hun werk uiterst serieus nemen en geen moeite schuwen om U als opdrachtgever van dienst te zijn.

Allerommelopgeruimd.nl hanteert de allerlaagste tarieven voor het afvoeren van stortmateriaal, zoals bijvoorbeeld grofvuil of laminaat.

Citaten uit de beoordelingen over Allerommelopgeruimd.nl

Onze klanten schrijven lovende woorden in hun beoordelingen over Allerommelopgeruimd.nl zoals:

  • “Klantvriendelijkheid, communicatie, nauwkeurigheid en vakkennis precies wat nodig was”.
  • “Ze komen de gemaakte afspraken voor meer dan 100% na”.
  • “Wij kunnen iedereen aanraden om met Allerommelopgeruimd.nl een afspraak te maken en mee in zee te gaan”.
  • “Ik heb voor Allerommelopgeruimd.nl gekozen omdat ze het meeste vertrouwen uitstraalden”.
  • “Deze mensen leveren alleen maar top werk”.
  • “De opzichter van de Woningbouwvereniging was zeer tevreden en wilde wel 10 van deze opleveringen doen”.
  • “En de oplevering is méér dan bezemschoon. Sterker nog, ik heb het huis nog nooit zo schoon gezien!”.
  • “Het zoveel mogelijk verdienen tegen zo weinig mogelijke tegenprestatie is bij Allerommelopgeruimd.nl absoluut niet van toepassing”.
  • “In één woord geweldig wat deze mensen weten te presteren. Tegen een alleszins acceptabel tarief echt kwaliteitswerk, waarbij afspraken méér dan nagekomen worden”.
  • “Ik dacht eerst dat het niet echt nodig was nog een goede beoordeling te schrijven voor een bedrijf dat al meer dan 50 prima beoordelingen had staan. Maar een half jaar en een aantal opdrachten aan andere firma’s verder weet ik weer dat maar weinig bedrijven het niveau van Allerommelopgeruimd.nl halen”.
U bent dus altijd verzekerd van een vakkundige en een gegarandeerde bezemschone oplevering.

Beoordelingen met een naam, een plaats en een datum

Bij de recensies over Allerommelopgeruimd.nl staan géén gefingeerde namen en afkortingen maar altijd een echte naam van de klant, de plaats waar het werk uitgevoerd werd en een datum van plaatsing van de beoordeling. Allerommelopgeruimd.nl stelt zich hierbij kwetsbaar op in tegenstelling tot sommige andere ontruimingsbedrijven die gewoon hun “zogenaamde beoordelingen” zelf schrijven of, erger nog, knippen en plakken van collega’s. Of onduidelijke bronnen van afkomst vermelden waarvan niemand ooit iets heeft gelezen of gehoord…

Betrouwbare en echte recensies

De beoordelingen over Allerommelopgeruimd.nl zijn echt en betrouwbaar. Allerommelopgeruimd.nl kan daarin niets, maar dan ook helemaal niets sturen, manipuleren of veranderen. Wat een klant over ons schrijft wordt volledig zichtbaar op internet. Het is een absoluut echte recensie over ons bedrijf in de pure, eigen bewoordingen van haar of hem. Wanneer u dan deze méér dan 100 positieve beoordelingen over Allerommelopgeruimd.nl doorleest zegt dat alles over de betrouwbaarheid, ervaring, integriteit, vakkennis en klantvriendelijkheid van Allerommelopgeruimd.nl.

Alle Rommel Opgeruimd beoordelingen

Woningbouwverenigingen, verhuurders en makelaars zijn ook enthousiast

over Allerommelopgeruimd.nl. Heel vaak ontvangen onze klanten hun complimenten over de staat waarin de door Allerommelopgeruimd.nl leeggeruimde woning verkeert. Doordat wij onze opdrachtgevers altijd een Opleverings-Garantie geven, hetgeen inhoudt dat Allerommelopgeruimd.nl voor eigen rekening en tijd terugkomt in het geval dat er iets niet volledig in orde zou zijn, hebben onze klanten altijd de zekerheid dat ze geen problemen bij oplevering aan de Woningbouwvereniging of Technische Dienst van een Verzorgingshuis gaan ondervinden. Immers; Allerommelopgeruimd.nl staat er garant voor dat de Inspecteur de woning of het appartement volledig tevreden zal accepteren.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242