Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Bewindvoerders

Veel van haar opdrachten krijgt Allerommelopgeruimd.nl via bewindvoeders. Bewindvoerders treden op wanneer bijvoorbeeld (beginnend) dementerende mensen het zelf niet meer aankunnen en eigenlijk niet zo goed meer weten wat ze doen.

Bewindvoerders en ontruiming
Dat kan in gevallen waarbij zo iemand nog zelfstandig woont gevaarlijke situaties opleveren. Denk aan gastoestellen, het steeds kwijtraken van huissleutels en dergelijke. Vaak volgt dan overplaatsing naar een verzorgingshuis of verpleeghuis. Bewindvoerders nemen de financiële zaken voor hun rekening. De woning, flat of het appartement dat ze achter laten is in de meeste gevallen niet in een staat om weer door te kunnen verhuren of verkopen.

Betreft: ontruiming ouderlijk woonhuis in IJmuiden

Wij zijn zeer tevreden over Allerommelopgeruimd.nl. Het huis zag er na afloop prima uit, schoon, opgeruimd, de gaten waren keurig gedicht, in een woord: wat een opluchting. Het geeft ons een goed gevoel dat alle spullen met respect voor de eigenaar zijn behandeld en afgevoerd. Ook fijn om te weten dat de verkoopopbrengst naar een goed doel gaat. Zelfs de buren waren enthousiast want, anders dan zij vreesden, was er absolutt geen herrie tijdens de werkzaamheden. Wij bevelen “Allerommelopgeruimd.nl” warm aan.

Positief beoordeeld

L.E. Outmaijjer » IJmuiden

Allerommelopgeruimd.nl wordt dan vaak door bewind- voerders ingeschakeld om de woning te ontruimen en al dan niet bezemschoon op te leveren. Wenst u aanvullende informatie over onze dienstverlening of wilt u meer weten over de woningontruiming kosten? Neem dan contact met ons op.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242