Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Bezemschoon opleveren

Allerommelopgeruimd.nl zorgt voor het ontruimen, leegruimen en bezemschoon opleveren van woonhuizen, appartementen, verzorgingsappartementen, aanleunwoningen, eigen woningen, koopwoningen, huurwoningen, etagewoningen, flats en woningen van Woningbouwverenigingen.

Allerommelopgeruimd.nl neemt met het bezemschoon opleveren al het werk uit handen op een professionele manier.

Dit betekent dat wij na het leegruimen ook vloerbedekking, laminaat of parket, gordijnen en verlichting demonteren en afvoeren. Als laatste wordt de vloerbedekking, meestal bestaande uit toplaag en ondervloer, verwijderd en meegenomen.

Betreft: Leeghalen eensgezinswoning in Monnickendam

Na het overlijden van mijn vader moest het huis leeg, netjes en bezemschoon opgeleverd worden aan de woningbouwvereniging. Ik kan alleen maar zeggen, chapeau!! Alles wat gedaan moest worden i.o.v. woningbouw is gedaan. Zelfs het schoonmaken van keuken, kasten etc. De spullen die buiten stonden werden ook opgeruimd en meegenomen, het puin van de gesloopte open haard en ga zo maar door. Het was boven verwachting. Mochten er toch nog problemen komen kon ik ze weer bellen en dan zouden ze er alsnog voor zorgen dat het gedaan werd. “Daar heeft u toch voor betaald”. Ik zal het bedrijf iedereen aanraden die hier mee te maken krijgt.

Positief beoordeeld

Lida Tol » Monnickendam

Na het leegruimen worden ook vloerbedekking, laminaat of parket, gordijnen en verlichting gedemonteerd en afgevoerd.

Zo krijgen woningbouwverenigingen en zorginstellingen met bewonersfaciliteiten altijd een huurwoning, verzorgingsappartement of flat in goed verhuurbare staat terug. Gaat het om een eigen woning of appartement dan wordt deze door het bezemschoon opleveren weer verkoopklaar. Allerommelopgeruimd.nl neemt met het bezemschoon opleveren alle werk uit handen op een professionele manier.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242