Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Allerommelopgeruimd.nl verzorgt uw boedelruiming! Voordelig, gemakkelijk en snel…

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet opruimen van inboedels, het ontruimen en leegruimen van woningen, het verkoopklaar maken voor de makelaar en het bezemschoon opleveren voor de woningbouwvereniging of het verzorgingshuis. Kijk hier voor de directe reviews en beoordelingen van onze klanten.

Allerommelopgeruimd.nl verwijdert óók vloerbedekking, gordijnen, gordijnrails en verlichting. Bovendien maken wij de muren schoon van haakjes en schroeven en vullen alle gaatjes!

Discrete boedelruiming

Dit doet Allerommelopgeruimd.nl

Allerommelopgeruimd.nl kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte boedelruiming, ruim binnen de door de woningbouwvereniging of zorginstelling (7 dagen!) gestelde limiet, zodat de woning tijdig leeg opgeleverd wordt en u als familie of andere nabestaanden géén extra maand huur hoeft door te betalen. Of; dat de makelaar de woning op korte termijn in de verkoop kan nemen.

Discrete boedelruiming

Dáárom kiest u voor Allerommelopgeruimd.nl

  • Allerommelopgeruimd.nl heeft uitsluitend positieve recensies; stuk voor stuk eigen geschreven reacties van klanten.
  • Allerommelopgeruimd.nl biedt u correcte tarieven welke gegarandeerd 10 tot 15% lager zijn dan van vergelijkbare boedelruimers.
  • Allerommelopgeruimd.nl geeft u een Opleverings-Garantie. Dit wil zeggen dat de Woningbouwvereniging of het verzorgingshuis de huurwoning zonder enige problemen accepteert nadat wij de woning hebben ontruimd en bezemschoon hebben opgeleverd. En mocht er onverhoopt toch nog iets zijn, dan zorgt Allerommelopgeruimd.nl dat het euvel per omgaande en voor onze eigen kosten opgelost wordt! (met uitzondering van bouwtechnische zaken zoals eigen geplaatste of verwijderde muren, keukens, betimmeringen, betegelde vloeren etc.)
  • Allerommelopgeruimd.nl neemt u een hele grote zorg uit de weg in emotionele omstandigheden wanneer u er niet aan moet denken dat familie of uzelf een woning bezemschoon dient te ontruimen en verhuurklaar of verkoopklaar moet opleveren.
  • Allerommelopgeruimd.nl werkt exact als een verhuisbedrijf. Allerommelopgeruimd.nl voert op een zeer respectvolle wijze de boedelruiming uit van de spullen van uw alleenwonend overleden familielid of andere nabestaande en gaat beslist géén container op straat volgooien met het “leven” van uw dierbare.
  • Allerommelopgeruimd.nl is géén opkoper van inboedels maar uitsluitend een inboedel-opruimingsbedrijf. Dit vormt dus een transparant en betrouwbaar beeld met voor ú de zekerheid dat wij niets, maar dan ook absoluut niets, willen verdienen aan de doorverkoop van, en handel in, de inboedel en spulletjes van uw overleden familielid of andere dierbare.
  • Wanneer de familie of andere nabestaanden het een prettige gedachte vinden dat de inboedel en bijvoorbeeld kleding, boeken, keukeninventaris enzovoort een goede bestemming krijgen dan zorgt Allerommelopgeruimd.nl hiervoor. Zonder enige meerkosten!
  • Direct bij bezichtiging van de woning ontvangt u een gratis en geheel vrijblijvende, schriftelijke offerte. Dit is een correct vastgestelde aanneemsom op basis van de omstandigheden ter plaatse (hoeveelheid inboedel, bereikbaarheid van de woning, het aantal man-uren etc.). Deze prijs is en blijft vast zodat u nooit “meerkosten” achteraf betaalt.
  • Bij Allerommelopgeruimd.nl bent u verzekerd van een efficïente, uiterst discrete en vertrouwde uitvoering van uw opdracht tot boedelruiming.

Contact opnemen met Allerommelopgeruimd.nl?

Dit is heel gemakkelijk want u kunt ons zowel op werkdagen als in het weekeinde altijd telefonisch bereiken op 06 4156 8242. Indien u er de voorkeur aan geeft dat Allerommelopgeruimd.nl contact met ú opneemt dan kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier invullen op deze website en u wordt per omgaande teruggebeld door ons.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242