Ontruimingen zijn er in alle soorten en maten. Zo zal de ontruiming van een grote villa bijvoorbeeld veel meer tijd in beslag nemen dan de ontruiming van een klein appartement in een verzorgingstehuis. Om al onze klanten de beste service te kunnen garanderen, zijn we bij allerommelopgeruimd.nl zeer flexibel. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat elke ontruiming vlekkeloos verloopt. Of u nu een grote of kleine woning wilt laten ontruimen: wij staan voor u klaar. In de meeste gevallen kunnen we de woning zelfs binnen één dag opleveren. Bent u benieuwd hoe wij deze flexibiliteit in de praktijk brengen? Hieronder leest u alles wat u wilt weten over de mogelijkheden.

Het opstellen van een ontruimingsplan

Wanneer u contact met ons opneemt voor een ontruiming, zullen we eerst een kennismakingsgesprek inplannen. Dit gesprek kan zowel telefonisch als op ons kantoor plaatsvinden. Tijdens dit eerste gesprek zullen we uw wensen in kaart brengen en een ontruimingsplan opstellen. Iedere ontruiming vereist een gepersonaliseerd plan, omdat iedere ontruiming uniek is. De inhoud van het plan is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de oppervlakte van het huis en de hoeveelheid meubels die nog in de woning aanwezig zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel een goede indicatie maken over de hoeveelheid medewerkers die we moeten inzetten en hoe lang de ontruiming ongeveer zal gaan duren. In overleg is het bijvoorbeeld ook mogelijk om meer medewerkers in te zetten, om zo de klus sneller te kunnen klaren. Na het kennismakingsgesprek weten beide partijen dus precies waar ze aan toe zijn.

Wilfred respectvolle woning ontruimingen

Voor grote én kleine ontruimingen

allerommelopgeruimd.nl is er voor zowel grote als kleine ontruimingen. Met onze flexibele ontruimingsplannen zorgen we ervoor dat iedere ontruiming efficiënt en zorgvuldig verloopt. Bij een kleine ontruiming denken we aan woningen met een klein oppervlakte, of woningen die al gedeeltelijk zijn leeggehaald. Voor het leeghalen van dit soort woningen zetten we doorgaans twee medewerkers in. Onze ervaring leert dat dit in de meeste gevallen voldoende is om de woning in één dag volledig leeg te kunnen halen. Ook bij grotere woningen is het mogelijk om het huis binnen één dag volledig te ontruimen. Om dit te bewerkstelligen kunnen we tot wel 10 medewerkers tegelijk inzetten.

Huurwoning bezemschoon maken voor oplevering

De woning klaarmaken voor oplevering

Zowel bij een kleine als bij een grote ontruiming geldt dat wij de woning bezemschoon zullen opleveren. In de meeste gevallen willen onze klanten de woning na ontruiming verkopen of moet de woning kaal worden opgeleverd aan de woningbouw. Wat uw toekomstplannen ook zijn: we houden hier tijdens de ontruiming rekening mee. Zo kunnen we indien nodig bijvoorbeeld de vloerbedekking of wandbekleding voor u verwijderen. Heeft de woningbouw speciale eisen? Geeft u deze dan vooral aan ons door. Wij zorgen ervoor dat aan alle eisen wordt voldaan.

Wat voor soort ontruiming u ook zoekt: bij allerommelopgeruimd.nl nemen we u het zware werk graag uit handen.