Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Eigendoms-appartementen ontruimen

Bewoners op leeftijd hebben nog al eens moeite met trappenlopen en willen kleiner en gemakkelijker wonen. Waardevolle meubels en andere huisraad wordt verhuisd.

Koopappartement ontruimen
Maar dan moet het eigendoms-appartement toch leeg omdat het verkocht of verhuurd gaat worden. Allerommelopgeruimd.nl is gespecialiseerd in het professioneel ontruimen van complete inboedels. Van zolder tot kelder of berging wordt alles netjes afgevoerd en de eigendoms-appartementen worden leeg en schoon opgeleverd. Soms komt het wel voor dat enkele stukken uit de inboedel naar de nieuwe woning worden verhuisd.

Ontruiming appartement in Zeist

Allerommelopgeruimd.nl heeft op uitstekende wijze het appartement van onze overleden zuster volledig ontruimd en schoon opgeleverd. Voordien hadden wij een prettig gesprek met de heer Meier Nolte. Alle gemaakte afspraken zijn tot onze grote tevredenheid nagekomen. Op het allerlaatste moment voldeed de heer Meier Nolte nog aan een verzoek van een familielid om wat meubilair naar hun woonadres te vervoeren. Zelfs dit was nog mogelijk, geprezen zij de flexibiliteit. Wij bevelen dit 5 sterren bedrijf van harte aan nieuwe klanten aan.

Positief beoordeeld

J.P. Schoep » Zeist

Allerommelopgeruimd.nl biedt deze service aan haar klanten of opdrachtgevers want die zijn immers gebaat bij een voordelige, gemakkelijk en snelle ontruiming van hun eigendoms-appartementen.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242