Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Expatservice

Een speciale service voor expats wordt geleverd door Allerommelopgeruimd.nl. Dit bedrijf, centraal gevestigd in de Randstad tussen de grote steden Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht in, ontruimt woningen, flats, appartementen, grachtenpanden, villa’s, herenhuizen, eensgezinswoningen etcetera voor expats.

Expat woning ontruimen

Betreft: Ontruiming huurwoning ivm emigratie in Volendam

Een paar maanden geleden kregen mijn man en ik de bevestiging dat wij moesten emigreren naar de UAE. De blijdschap over alle nieuwe kansen maakte al gauw plaats voor de wanhoop over hoe ik alles opgeruimd moest krijgen en onze huur woning netjes kon opleveren. De organisatie van onze emigratie vergde al zoveel van onze tijd. Na uitgebreid onderzoek kwam ik terecht op de site van Allerommelopgeruimd.nl en heb toen een mail verzonden, waarop ik onmiddellijk een antwoord kreeg. Na een bijzonder prettig telefonisch overleg met Wilfred een afspraak gemaakt. Ik vergeet nooit meer de rust die er ineens was over het besef dat nu alles goed in orde zou komen, nadat Wilfred en Margriet waren langsgekomen om alles zelf even te zien. De adviezen, de geruststellingen en het feit dat ik altijd kon bellen als ik een probleem had met de voorbereidingen, waren zo een geweldige steun voor mij. Mijn man moest van de maatschappij al eerder weg en zo kwam alles verder op mij aan. De hulp en steun van Margriet en Wilfred hebben ervoor gezorgd dat ik geen moment overspannen ben geraakt. Op dinsdag 29 April was het dan eindelijk zover dat de echte ontruiming zou plaatsvinden. Die avond vertrok ikzelf naar Abu Dhabi. En was erbij toen Allerommelopgeruimd.nl aan de gang ging. Ik ben nog steeds onder de indruk van de rust, de snelheid en de absolute perfectie waarmee het appartement ontruimd en schoongemaakt werd. Kreeg meteen een heerlijk kopje koffie van Margriet !!! Ook de fijne gesprekken tussendoor over mijn emigratie, waren zo rustgevend !!! Ik was volkomen ontspannen toen ik weg moest. En het appartement was nog nooit zo schoon geweest !! Tot aan het balkon toe dat compleet schoongeschrobt werd. Deze mensen waren zo een plezier om om mij heen te hebben. De rekening werd later per mail doorgestuurd en Wilfred had al gewaarschuwd dat het toch ,door het vele werk wat er nog was, uit zou komen op de hogere offerte dat was gedaan. De rekening verbaasde mij nog meer dan al het fantastische werk dat was verricht. Als het bedrag het dubbele was geweest van wat wij uiteindelijk moesten betalen, had ik dat ook zo gedaan !! Ongelooflijk !! Heel hartelijk dank voor al jullie hulp en steun !!

Positief beoordeeld

Saskia van Gelder-Smalhout » Volendam

Bezemschoon ontruimen betekent voor expats dat de overgebleven inboedel wordt opgeruimd en afgevoerd en alle rommel wordt opgeruimd. Ook profiteren expats van de totaalservice welke Allerommelopgeruimd.nl levert zoals het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen en vitrage. Desgewenst verricht Allerommelopgeruimd.nl ook kleine reparaties voor expats zoals het vullen van gaatjes in muren, het verwijderen van laminaat of parket of ander reparatiewerk.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242