Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Expatservice

Een speciale service voor expats wordt geleverd door Allerommelopgeruimd.nl. Dit bedrijf, centraal gevestigd in de Randstad tussen de grote steden Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht in, ontruimt woningen, flats, appartementen, grachtenpanden, villa’s, herenhuizen, eensgezinswoningen etcetera voor expats.

Ontruiming huurwoning in Volendam ivm emigratie

Een paar maanden geleden kregen mijn man en ik de bevestiging dat wij moesten emigreren naar de UAE. De blijdschap over alle nieuwe kansen, maakte al gauw plaats voor de wanhoop over hoe ik alles opgeruimd moest krijgen en onze huur woning netjes kon opleveren. De organisatie van onze emigratie vergde al zoveel van onze tijd. Na uitgebreid onderzoek kwam ik terecht op de site van allerommelopgeruimd en heb toen een mail verzonden, waarop ik onmiddellijk een antwoord kreeg.
Op dinsdag 29 April was het dan eindelijk zover dat de echte ontruiming zou plaatsvinden. Ik ben nog steeds onder de indruk van de rust, de snelheid en de absolute perfectie waarmee het appartement ontruimd en schoongemaakt werd. Ik was volkomen ontspannen toen ik weg moest. En het appartement was nog nooit zo schoon geweest!! Tot aan het balkon toe dat compleet schoon geschrobd werd. Deze mensen waren zo een plezier om om mij heen te hebben. De rekening werd later per mail doorgestuurd en Wilfred had al gewaarschuwd dat het toch, door het vele werk wat er nog was, uit zou komen op de hogere offerte dat was gedaan. De rekening verbaasde mij nog meer dan al het fantastische werk dat was verricht. De rekening verbaasde mij nog meer dan al het fantastische werk dat was verricht. Als het bedrag het dubbele was geweest van wat wij uiteindelijk moesten betalen, had ik dat ook zo gedaan!! Ongelooflijk!! Heel hartelijk dank voor al jullie hulp en steun!! Saskia van Gelder – Smalhout

Geplaatst door sas.vangelder3 op Marktplaats.nl

Bezemschoon ontruimen betekent voor expats dat de overgebleven inboedel wordt opgeruimd en afgevoerd en alle rommel wordt opgeruimd. Ook profiteren expats van de totaalservice welke Allerommelopgeruimd.nl levert zoals het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen en vitrage. Desgewenst verricht Allerommelopgeruimd.nl ook kleine reparaties voor expats zoals het vullen van gaatjes in muren, het verwijderen van laminaat of parket of ander reparatiewerk.


Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging in iedere situatie
  • De discipline en service van een verhuisbedrijf
  • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
  • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
  • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Offerte ontvangen

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242