Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Faillissementen

Faillissementen van huurders is voor de verhuurder of eigenaar van een pand al erg genoeg.

Ontruimen bij faillissement

Allerommelopgeruimd.nl neemt alle zorgen uit handen bij faillissementen door snel, vakkundig en voordelig inboedels, winkelinventaris of kantoorinventaris te ontruimen zodat de woning, het appartement, de winkel, het kantoor of bedrijfspand in korte tijd weer beschikbaar is voor verkoop of verhuur.

Betreft: boedel opruimen in Rotterdam

Allerommelopgeruimd.nl ingeschakeld om onze units bij Shurgard leeg te halen. Hier stond al lange tijd oude administraties van bedrijven die failliet zijn gegaan en vanuit curatorschap bewaard moesten worden. Dit is keurig en snel geregeld, bezemschoon opgeleverd, geen omkijken naar gehad. Fijn dat jullie zo betrouwbaar zijn en van aanpakken weten, tegen een goede prijs. Allerommelopgeruimd.nl is een absolute aanrader!

Positief beoordeeld

Simone » Rotterdam

Allerommelopgeruimd.nl is in staat om bij faillissementen op zeer korte termijn tijd in te plannen en de ontruimingswerkzaamheden te starten.

Iedere ontruiming is anders en daarom maakt Allerommelopgeruimd.nl voor haar opdrachtgever een offerte geheel op maat waarbij tevens gekozen kan worden voor een bezemschone oftewel veegschone ontruiming.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242