Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Flats professioneel leegruimen

Na vertrek of overlijden is de familie er meestal bij gebaat dat huurflats of eigen flats op korte termijn worden ontruimd en veegschoon worden opgeleverd.

Flat leegruimen

Bij flats is dat belangrijk omdat de verhuurder, zoals een woningbouwvereniging, de maandhuur gewoon laat doorlopen totdat de flats bezemschoon zijn ontruimd. De familie heeft vaak geen tijd, geen vervoermiddelen of geen zin om bewerkelijke woningen zoals flats te ontruimen en schakelt Allerommelopgeruimd.nl in om de flat te ontruimen zodat de huur kan worden opgezegd.

Betreft: schoon en opgeruimd opleveren huis in Schiedam

In oktober moest de flat van mijn oude tante worden leeggeruimd en schoon worden opgeleverd. Na enkele dagen zelf modderen toch maar hulp gezocht. Allerommelopgeruimd.nl bleek een zegen. De heer Meier Nolte heeft zich aan alle afspraken gehouden en leverde keurig op tijd op! Naast het opruimwerk zijn ook herstel werkzaamheden keurig uitgevoerd aan wanden, vloeren en plafond. Het is niet heel goedkoop, maar onbetaalbaar voor de gemoedsrust (en de ruggen van familieleden. :-))

Positief beoordeeld

Rock » Schiedam

Wij maken een afspraak om te flat te bekijken en een heldere offerte te maken, waarna de afspraak wordt gemaakt voor de ontruiming van de huurflat of eigendoms-flat.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242