Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Folder Allerommelopgeruimd.nl

Allerommelopgeruimd.nl biedt haar diensten aan voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulieren als het bedrijfsleven. En dit kunt u allemaal nalezen in onze folder.

Wanneer u zelf niet in staat bent om een woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep doen op Allerommelopgeruimd.nl

Betreft: Huis leegruimen in Rotterdam

In augustus 2014 Het bedrijf allerommelopgeruimd.nl benaderd voor een offerte om het huis van onze overleden moeder leeg te ruimen.We kunnen hier kort over zijn, alle afspraken worden stipt na gekomen, huis is volledig leeg opgelevert, muren worden gerepareerd, wat schoon gemaakt moet worden wordt schoon geboend, enz.Huisbaas was zeer,zeer tevreden en wij natuurlijk ook. Zij doen wat ze beloven en meer en stipt op tijd. Hartelijk dank firma allerommelopgeruimd.nl, wij zullen jullie aanbevelen.

Positief beoordeeld

Fop en Lisa » Rotterdam

U kunt op deze pagina de PDF-folder van Allerommelopgeruimd.nl downloaden en op uw eigen computer bekijken. Oók kunt u onze folder uitprinten en bewaren; wellicht bent u of is een ander familielid/nabestaande daar in de toekomst enorm mee geholpen… Hiervoor heeft u de gratis Acrobat Reader software nodig.

  • Klik hier om onze folder te bekijken.
  • Klik hier voor de print- en bewaarversie.

Heeft u nog geen Acrobat Reader? Klik dan hier om dit programma te downloaden.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242