allerommelopgeruimd.nl heeft ervaring in het ontruimen van vele soorten woningen. Van grote villa’s tot kleine appartementjes: u kunt ons inschakelen voor iedere klus. Is de woning die we voor u mogen leeghalen een huurwoning? Dan krijgt u hoogstwaarschijnlijk te maken met zogenoemde vereisten voor de oplevering. Dit is een lijst met criteria die wordt samengesteld door de woningbouwvereniging. Pas wanneer alle punten op deze lijst zijn afgevinkt kunt u de woning opleveren. In de praktijk merken we dat veel mensen paniek krijgen bij het zien van deze lijst. Maakt u zich vooral geen zorgen, want wij nemen u het werk graag uit handen. Met onze gratis opleverings-garantie heeft u nergens meer omkijken naar. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

Bezemschoon opleveren woning

Méér dan alleen een ontruiming: bezemschone oplevering

Een lege woning is voor veel woningbouwverenigingen in Nederland niet voldoende. Men spreekt vaak van een ‘kale’ woning bij oplevering. Dit betekent dat ook de vloeren en muren in hun originele staat moeten worden teruggebracht. Vloerbedekking, gordijnen en behang: alles zal uit de woning moeten worden verwijderd. Dit kan je heel veel tijd kosten. Als je allerommelopgeruimd.nl inschakelt voor je klus, zorgen wij ervoor dat de woning voldoet aan de gestelde criteria. Tijdens de ontruiming verwijderen we niet alleen de meubels, maar ook de vloerbedekking, verlichting en andere zaken. We vullen indien nodig zelfs de gaatjes in de muren. Aan het eind van de dag maken we de woning ook nog even schoon, zodat u met een gerust hart de sleutel bij de woningbouwvereniging kunt inleveren.

Tijdens de ontruiming houden we rekening met de opleveringseisen

allerommelopgeruimd.nl is al ruim 20 jaar een specialist op het gebied van woningontruimingen. Er is niets wat wij nog niet hebben gezien. In deze 20 jaar hebben we de nodige kennis opgedaan, wat betekent dat we inmiddels bekend zijn met de eisen die worden gesteld door woningbouwverenigingen en huurbazen. Door deze kennis kunnen we u de juiste hulp bieden en snel te werk gaan. Onze ontruimers zorgen ervoor dat aan alle eisen wordt voldaan. Na de ontruiming kunt u zonder zorgen de inspecteur van de woningbouwvereniging langs laten komen. Uw woning zal in één keer worden goedgekeurd. Zo niet, dan bieden wij u onze gratis opleverings-garantie aan.

Opleverings-garantie

Gratis opleverings-garantie bij problemen

Het komt bijna nooit voor, maar het kan gebeuren dat de woning toch niet wordt geaccepteerd. Dit kan voor stressvolle situaties zorgen, maar niet als u met ons samenwerkt. Dit is namelijk het moment waarop onze gratis opleverings-garantie in werking treedt. Indien de verhuurder of woningbouwvereniging ook maar iets heeft gevonden wat niet goed is, dan komen we voor eigen risico en rekening terug om dit op te lossen zodat de oplevering wel wordt geaccepteerd. Neem contact op met onze ontruimers en leg de problemen aan ons voor en wij komen zo snel mogelijk in actie. U heeft dus nergens meer omkijken naar. Met onze opleverings-garantie bent u verzekerd van een snelle maar vooral stressloze oplevering.