Heeft u recentelijk een dierbare verloren en bent u op zoek naar een professioneel ontruimingsbedrijf? Dan staan wij voor u klaar. Het ontruimen van een woning is een tijdrovende en intensieve klus, en wij begrijpen als geen ander dat u wel wat anders aan uw hoofd heeft. Ons professionele ontruimingsteam neemt u daarom graag al het werk (én alle zorgen) uit handen. Of het nu gaat om een klein appartement in een verzorgingstehuis of een grote woning vol met spullen: onze ontruimers deinzen nergens voor terug! In dit artikel leest u meer over de kleine, grote en complexe ontruimingen waar wij al jaren ervaring mee hebben.

De werkwijze van Allerommelopgeruimd.nl

Woningen met veel spullen

Gedurende het leven verzamelen de meeste mensen een heleboel spullen. Veel mensen slaan deze spullen op in leegstaande kamers in hun woning, op zolder of in de garage. Betreft uw opdracht een woning die volstaat met meubels en spullen? Geen probleem. Wij helpen u graag met het leeghalen van de woning en schrikken niet van volgepropte garageboxen of opeengestapelde kartonnen dozen op zolder. Iedere opdracht is uniek, daarom plannen we altijd eerst een kort bezoekje aan de woning. Tijdens dit bezoek kunnen we zien hoeveel spullen er aanwezig zijn en op basis daarvan een goede indicatie maken over de tijd en de hoeveelheid mankracht die we nodig hebben. Bij grote ontruimingen zorgen we voor een uitgebreid ontruimingsteam, waardoor we in de meeste gevallen de klus in één dag kunnen klaren.

Opleverings-garantie

Woningen op een bovenverdieping

Was de overledene woonachtig op de 1e etage (of hoger) van een flat of appartementencomplex? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Het ontruimen van een appartement op een bovenverdieping heeft wel een paar extra nadelen. Zo zal de ontruiming bijvoorbeeld meer tijd in beslag gaan nemen omdat de spullen van boven naar beneden moeten worden versleept. Door onze jarenlange ervaring heeft ons ontruimingsteam inmiddels een snelle en effectieve routine ontwikkeld, waardoor we de woning in zo min mogelijk tijd kunnen leeghalen. Tevens beschikken wij over onze eigen verhuislift, wat het verwijderen van grote meubelstukken uit de woning een stuk gemakkelijker maakt.

Huurwoningen met opleveringseisen

Het ontruimen van een huurwoning gaat vaak gepaard met opleveringseisen die worden gesteld vanuit de wooncoöperatie of de verhuurder. Deze eisen kunnen variëren van een volledig kale oplevering tot oplevering waarbij bepaalde meubelstukken nog aanwezig moeten zijn (bijvoorbeeld wanneer deze zijn inbegrepen bij de verhuur.) allerommelopgeruimd.nl houdt hier graag rekening mee. Wij zorgen ervoor dat aan alle opleveringseisen wordt voldaan, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Huurwoning ontruimen en vloer herstellen voor oplevering

Betreft de opdracht een appartement in een verzorgingstehuis of bejaardentehuis? Dan is er vaak sprake van een korte opleveringsdatum. Zelfs in dat geval kunnen we u helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij komen zo snel mogelijk voor u in actie!