Of u nu een woning moet ontruimen door het overlijden van een dierbare, of door de verhuizing naar bijvoorbeeld een zorgcentrum: er komt een heleboel bij kijken. Wij begrijpen als geen ander hoe emotioneel en ingrijpend een ontruiming kan zijn. Daarom helpen we u graag. allerommelopgeruimd.nl kan alle taken van u overnemen, zodat u zich nergens meer druk over hoeft te maken. Niet voor niets worden we na een klus vaak meerdere keren bedankt en hebben we inmiddels al meer dan 100 klanten de tijd genomen om een positieve beoordeling te schrijven op onze website. Benieuwd wat wij doen om u volledig te ontzorgen? U leest er alles over in dit artikel.

Persoonlijk contact met al onze klanten

Door onze jarenlange ervaring weten we hoeveel impact een ontruiming kan hebben op onze klanten. Om de stress te verminderen, maken we altijd tijd vrij voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we uw wensen doornemen en de ontruiming tot in de kleinste puntjes voorbereiden. Alles wat we tijdens dit gesprek bespreken, wordt schriftelijk vastgelegd in een vrijblijvende offerte. Zo kunt u thuis alles nog een keer rustig nalezen. Ook na de ontruiming hebben we graag nog even contact met u, om te vragen of alles naar tevredenheid is verlopen.

Wilfred respectvolle woning ontruimingen

Discrete en respectvolle ontruiming

De spullen in een woning dragen dierbare herinneringen met zich mee, zelfs als u ervoor kiest ze niet (zelf) te willen bewaren. Dat begrijpen wij als professionele woningontruimers maar al te goed. Onze medewerkers zullen dan ook alle spullen in de woning met veel respect behandelen. Dit betekent onder andere dat wij geen gebruik maken van een container aan de straat, maar alle spullen netjes in een eigen vrachtwagen vervoeren. Zo houden we de spullen niet alleen in goede conditie, maar zorgen we er ook voor dat ze discreet kunnen worden afgevoerd. allerommelopgeruimd.nl werkt bovendien samen met meerdere goede doelen. Bruikbare meubels en andere spullen worden door ons dus nooit weggegooid, maar gaan een tweede leven tegemoet.

Huis leeg laten halen

We leveren de woning bezemschoon op

Naast het ontruimen van de woning, zorgen onze medewerkers er ook voor dat de woning schoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat de woning van onder tot boven wordt schoongemaakt en dat vuil, stof en vlekken vakkundig worden verwijderd. U heeft zelf dus echt nergens meer omkijken naar.

Betreft het de ontruiming van een huurwoning? Dan houden we bij de ontruiming én de schoonmaak rekening met de regels van de woningbouw. Zo kunt u de woning direct na ontruiming met een gerust hart opleveren. Wordt de woning onverhoopt toch niet geaccepteerd? Dan herhalen wij bovenstaande stappen, net zolang tot de woning wel kan worden opgeleverd. Dit alles om u een hoop stress en kostbare tijd te besparen, of het nu om een kleine of zeer grote woning gaat.