Er komt veel kijken bij het ontruimen van een woning. Zo zult u de woning niet alleen moeten leeghalen, maar alle meubels vervolgens ook zelf moeten afvoeren. Dit kan veel tijd in beslag nemen. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer mensen de woningontruiming uit handen geven aan een professioneel ontruimingsbedrijf. Alle Rommel Opgeruimd heeft al vele jaren ervaring op het gebied van woningontruimingen en neemt u het zware werk graag uit handen. Wij begrijpen als geen ander dat het ontruimen van een woning veel vragen, geregel en emoties met zich meebrengt, vooral wanneer het de woning van een overleden dierbare betreft. Moet u bijvoorbeeld aanwezig zijn tijdens de ontruiming en wat moet u doen met de erfstukken die u graag wilt bewaren? In dit artikel leggen we u graag hoe wij te werk gaan, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten, vóór en tijdens de woningontruiming.

huis leeg laten halen

Het kennismakingsgesprek met de klant

Wilfred respectvolle woning ontruimingen

Wanneer u contact met ons opneemt voor het uitvoeren van een woningontruiming, plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, maar we kunnen ook een vrijblijvend bezoek aan de woning inplannen. Tijdens dit gesprek bespreken we niet alleen onze werkwijze, maar is er ook alle ruimte voor het bespreken van uw wensen en het stellen van al uw vragen. In de meeste gevallen kunnen we tijdens het gesprek ook al een eerste prijsindicatie geven. Heeft u nog wat tijd nodig om bepaalde erfstukken uit de woning te verwijderen? Dan houden wij daar graag rekening mee en plannen we de ontruiming op een latere datum. Zit er spoed achter de ontruiming, bijvoorbeeld omdat de woningbouwstichting een uiterlijke opleverdatum heeft aangegeven, dan horen wij dat ook graag. Na het gesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor u op, die we versturen via de mail. Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunnen we op korte termijn (binnen 2 tot 3 weken) een datum plannen voor de ontruiming.

Dag van de ontruiming

Op de dag van de ontruiming zullen onze ontruimers op het afgesproken tijdstip ter plaatse zijn. Het is belangrijk om te weten dat Alle Rommel Opgeruimd geen gebruik maakt van containers, maar van een afgesloten (verhuis)wagen. Op deze manier kunnen we onze klanten een discrete ontruiming garanderen. Voordat we beginnen met ontruimen, zullen onze ontruimers nog één keer alles met u doornemen. Vervolgens gaan zij aan de slag met het leeghalen van de woning. Onze ontruimers weten precies wat ze moeten doen, waardoor het niet noodzakelijk is voor de klant om aanwezig te zijn tijdens de ontruiming. Wij zorgen ervoor dat de spullen met respect worden behandeld en op een nette manier uit de woning worden gehaald.

Huurwoning vóór ontruiming

Huurwoning vóór ontruiming

Wanneer we de woning volledig hebben leeggehaald, zullen onze ontruimers zorgdragen voor een grondige reiniging van vloer en wanden. Dit betekent dat u bent verzekerd van een schone woning bij oplevering. Betreft de ontruiming een huurwoning? Dan zorgen wij ervoor dat de woning voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de verhuurders. Wanneer we de woning schoon hebben verklaard, nemen wij contact op met de klant. Deze kan de woning vervolgens bekijken en goedkeuren. Onze ontruimers nemen pas afscheid, als de klant volledig tevreden is over de oplevering. Wij noemen dit onze opleveringsgarantie. Want als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Huurwoning ná ontruiming bezemschoon

Huurwoning ná ontruiming