Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Netjes een huis leeg laten halen

Een huis leeg laten halen is vaak een grote klus die u niet altijd zelf kunt of wilt uitvoeren. Alle Rommel Opgeruimd is ontruimingsspecialist en maakt uw woning verkoop- of verhuur klaar. Wij ruimen inboedels maar kopen niet op. Een huis leeghalen is voor ons dagelijkse gang van zaken.

Ons onderscheidend vermogen is onze nette werkwijze. Geen boedelbak voor de deur, maar een respectvolle blanco vrachtwagen. Wij werken als een verhuisbedrijf en verpakken de inboedel keurig in dozen. Ook de afwerking van de woning wordt nagelopen. Kleine gaatjes in muren worden gevuld, gordijnrails en vloerbedekking worden verwijderd. Een doekje over de tegels en vensterbanken. Netjes stofzuigen en dweilen.

Dankzij onze opleverings-garantie kan een oplevering probleemloos en snel plaatsvinden.

Van huurwoning tot seniorenflat

Kostbare en dierbare items haalt u zelf uit de woning. De overgebleven inboedel zullen wij uit het huis halen. Spullen die herbruikbaar zijn, zullen we doneren aan een goed doel of een kringloopwinkel. U kunt ons familiebedrijf inschakelen voor het ontruimen van ieder soort woning of gebouw:

• Huurwoning ( inclusief oplevergarantie voor inspecteur woningbouw)
• Koopwoning
• Bedrijfspand
• Seniorenwoning
• Appartement

Of u nu een huis leeg laat halen na verhuizing, overlijden, of welke reden dan ook, u kunt rekenen op een professionele en betrouwbare partner. Alle Rommel Opgeruimd heeft 20 jaar ervaring als het gaat om inboedels ruimen. Bellen kan dag en nacht, alle dagen van de week via: 06 4156 8242. Lees meer over onze werkwijze of bekijk de video hieronder.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Huis leeghalen kosten

Alle rommel opgeruimd is geen opkoper van uw inboedel verzorgt geen gratis ontruiming. Er zijn kosten verbonden aan het leeg laten halen van een huis. Wij hanteren correcte tarieven, zijn zelfs 10 tot 15% voordeliger dan reguliere huisruimers en werken altijd tegen 1 vast all-in prijs. Er zijn nooit kosten achteraf.
De kosten voor het leeghalen van een huis zijn afhankelijk van:

• De hoeveelheid aan inboedel
• De grootte van de woning
• De bereikbaarheid van de woning ( aanwezigheid van een lift en parkeergelegenheid)

Wij maken voor u een persoonlijke offerte. Na telefonisch contact kunnen wij u al een aardige inschatting van de kosten geven. U kunt onderstaand formulier ook even invullen. Voor de echte offerte moeten we even langskomen om de woning te bezichtigen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en een offerte is altijd vrijblijvend.
Wij werken met een vast team, snel en deskundig. Een spoedklus is geen probleem. Wij zijn dag en nacht, 7 dagen per week te bereiken.

Offerte ontvangen

Huis leeghalen van Amsterdam tot Zoetermeer

Heeft u interesse in onze dienstverlening en zoekt u een betrouwbare partner voor een huis leeghalen in Amsterdam? Of woont u in de omgeving van Zoetermeer? Geen probleem.
Wij zijn gevestigd in de Bollenstreek. Ons werkgebied strekt zich uit van Den Helder tot buiten Rotterdam. Ook voor woningontruimingen in Utrecht en Flevoland kunt u ons inschakelen.
Woont u buiten de regio en wilt u door ons uw huis leeg laten halen? Neem dan even contact op.

Bekijk vooral eens onze beoordelingen, we zijn er erg trots op.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie. Bel ons, wij helpen u graag.

Betreft: Appartement in Amsterdam

Nadat mijn moeder was overleden, moest het appartement in het verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg en schoon worden opgeleverd. Ik schakelde Allerommelopgeruimd.nl in. Het contact was er meteen en twee dagen later kwamen de heer Meier Nolte en zijn vrouw kijken. Er werd direkt een prijs afgesproken waarmee ik akkoord ging. Op de afgesproken dag werd het appartement ontruimd, nadat wij eerst de persoonlijke spullen eruit hadden gehaald. Toen wij de dag daarna kwamen, troffen wij een geheel ontruimd en schoongemaakt appartement aan. Ook kleine oneffenheden van schilderijen enz. waren keurig weggewerkt. Het was een zeer aangename ervaring te zien hoe keurig het appartement eruit zag. Er was letterlijk niets op aan te merken! We konden met een gerust, en zelfs een beetje trots hart, de sleutels inleveren. Het was een enorme steun in een toch al nare tijd. Ik kan niet anders dan mijn dank en complimenten uitspreken voor het werk dat is geleverd door Allerommelopgeruimd.nl.

Positief beoordeeld

Nelleke Bartels » Amsterdam

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242