Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huis ontruimen na overlijden

Wilt u een woning laten ontruimen na overlijden? Allerommelopgeruimd.nl kan u hierin volledig ontzorgen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met woningontruiming en leveren de woning bezemschoon op. Voordat de woning ontruimt wordt, bepaalt u eerst welke inboedel bewaard moet blijven. Vervolgens pakken wij de overige inboedel keurig in en worden de spullen opgehaald in een neutrale vrachtauto.

Geen kosten achteraf

Wij geven na bezichtiging van de woning een geheel vrijblijvende offerte. Dit is een vastgestelde prijs die op maat is gemaakt. Wij garanderen dat er naderhand nooit extra kosten in rekening worden gebracht.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u contact met ons opneemt geven we een duidelijke uitleg hoe we te werk gaan. Om een goed inzicht te krijgen van de werkelijke kosten is het noodzakelijk een afspraak te maken zodat wij de woning kunnen bekijken. Deze bezichtiging is kosteloos. Tijdens deze bezichtiging ontvangt u van ons een vaste prijs.

Wij werken NIET met afvalcontainers op straat!

U moet er toch niet aan denken dat het ‘leven’ van uw dierbaar overleden familielid op straat in een afvalcontainer wordt gegooid! Helaas werken veel ontruimingsbedrijven zo!

Allerommelopgeruimd.nl werkt als een verhuisbedrijf, pakt alles keurig in en voert de inboedel af in blanco gesloten vrachtauto’s. Discreet, netjes, betrokken…

Wij doen geen respectloze ontruiming
Discreet ontruimen

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ons altijd bellen ’s avonds en in het weekend op telefoonnummer: 06 – 41 56 82 42.

Allerommelopgeruimd.nl brengt de woning altijd vakkundig terug in de oorspronkelijke of anders gewenste staat.

Woning binnen 7 dagen leeggeruimd met garantie

Bij Allerommelopgeruimd.nl is het geen probleem als uw huurwoning binnen 7 dagen leeggeruimd moet worden. Om u meer zekerheid te bieden dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd, bieden wij u een gratis Oplevergarantie. Met deze Opleveringsgarantie bent u ervan verzekerd dat de woningbouwvereniging de oplevering helemaal goedkeurt.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242