Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Hulp bij huis opruimen na overlijden

Bent u onlangs een dierbare verloren en dient u de boedel te ruimen en de woning leeg te maken? U als nabestaande moet in korte tijd veel beslissingen nemen. Een huis opruimen na overlijden is niet gemakkelijk. Daarnaast is het leegruimen niet alleen emotioneel een lastige klus, ook fysiek kan het zijn tol eisen.

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het discreet ontruimen van woningen na overlijden. Wij nemen de zorg uithanden en hanteren een respectvolle werkwijze. Wij kopen geen inboedel op. Wij ruimen de woning, netjes en discreet, zodat deze gereed is voor verhuur of verkoop. Vele boedelruimers plaatsen een afvalbak voor de deur. Dit doen wij niet.

Wij doen geen respectloze ontruiming
Discreet ontruimen

Boedel opruimen? Bekijk onze werkwijze

U loopt zelf het appartement of huis na en neemt alle dierbare of waardevolle items mee. De overgebleven inboedel ruimen wij. Bruikbare spullen die nog in orde zijn voor een tweede leven doneren wij, met uw goedkeuring, aan een goed doel. De rest van de spullen pakken we netjes in, zoals een verhuisbedrijf dat doet, en voeren wij af in onze ( blanco) vrachtwagen. We verwijderen vloerbedekking, gordijnrails en lopen we de woning zorgvuldig na. Desgewenst voeren we kleine reparaties uit. Tenslotte wordt er netjes gezogen of gedweild. De woning wordt in keurige staat gebracht voor verkoop of verhuur.

Kosten voor huis opruimen na overlijden

De kosten voor het opruimen van de woning ligt bij ons lager dan bij de gemiddelde ruimer. Wij kunnen lagere kosten voor boedel opruimen hanteren omdat:

  • We meer dan 20 jaar ervaring hebben
  • We met een vast team efficiënt werken
  • We beschikken over moderne middelen en technieken
  • We werken in een afgebakende regio

Wij werken altijd met een vaste, op maat gemaakte All-In prijs. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf. Ter indicatie kunnen we u, op basis van uw verhaal, een schatting geven van de kosten voor het opruimen van het huis na overlijden. 

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust, geheel vrijblijvend.
Wij werken met een vaste prijs, geen gedoe achteraf. 06 4156 8242

Offerte ontvangen?

Wilt u- vrijblijvend- een exacte prijs ontvangen? Dan zullen we de woning moeten bezichtigen. Op die manier kunnen we zien hoe groot het huis is dat geruimd moet worden, welke parkeermogelijkheden er zijn en de toegankelijkheid van de woning. Ter plekke kunnen we u de exacte all-in prijs noemen.

En de aanvraag is nog steeds gratis en vrijblijvend. Wij begrijpen dat u even tijd nodig heeft om het een en ander te laten bezinken en te overleggen met familie. Misschien heeft u wel meerdere offertes aangevraagd. Geen enkel probleem. Voor vragen kunt u ons altijd bellen- dag en nacht, 7 dagen per week. Bekijk ook eens onze referenties. We zijn er trots op.

Offerte ontvangen

Betreft: Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de “eindcontrole gedaan” in ons huis in Heiloo…. Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen. Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is “verlof nemen” al zo’n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale “derden”, en dat was goed zo.
Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen. Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon…. confronterend, verdrietig, maar ook “goed nu” dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten…. Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en de mannen, geweldig!!

Positief beoordeeld

Sikrop » Heiloo

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242