Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huis verkoopklaar maken of uw huurwoning laten ontruimen

Er zijn verschillende situaties waarbij u een eigen huis verkoopklaar moet maken of huurhuis ontruimt moet worden. Dit kan nodig zijn na het overlijden van uw vader of moeder of een ander familielid. Daarnaast kan een huis ontruiming gewenst zijn wanneer een familielid opgenomen moet worden in een verzorgingstehuis. Wanneer het om het ontruimen van een huurhuis gaat, is er vaak een deadline wanneer de woning leeg en originele staat opgeleverd dient te worden. In al deze genoemde gevallen kunt u Alle Rommel Opgeruimd inschakelen om u hierin volledig te ontzorgen.

Wij hebben 20 jaar ervaring opgebouwd met het ontruimen van diverse soorten woningen. Wanneer u een huurhuis laat ontruimen en u wilt een garantie hebben dat de woning na ontruiming door de woningbouwvereniging helemaal wordt goed gekeurd. Dan kunnen wij een Opleverings-garantie bieden, hiermee bent u verzekerd dat uw woning in oorspronkelijke staat wordt opgeleverd en 100% goed wordt gekeurd. Mocht er naderhand iets niet goed zijn, dan komen wij terug om dit te herstellen.

Wilt u meer weten over ons, onze diensten of een vrijblijvende offerte?
Bel ons gerust, geheel vrijblijvend. Wij werken met een vaste prijs, geen extra kosten achteraf en zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 06 4156 8242. Dus óók ’s avonds en in het weekend.

Voordelen van Alle Rommel Opgeruimd

 • Volledige Ontzorging
  Wanneer u te maken heeft met het overlijden van een naaste is dit veelal een emotionele periode. Door het uitbesteden van een huis ontruiming, kunnen wij u hierin ontzorgen.
 • Wij werken netjes en discreet
  We gebruiken GEEN afvalcontainers die voor de deur worden geplaatst en waar spullen van dierbare worden gestort. Alle Rommel Opgeruimd gaat te werk als een verhuisbedrijf. We pakken de inboedel netjes in en voeren de spullen discreet in neutrale vrachtauto’s af.
 • Geen onverwachte kosten achteraf
  U krijgt een vaste prijs na bezichtiging van de woning.
 • Spullen die nog bruikbaar zijn, gaan naar goede doelen
  Als u spullen heeft die gerecycled kunnen worden zoals meubels, boeken, kleding en keukenspullen. Dan kunnen wij deze doneren aan goede doelen. Zodat bruikbare spullen niet naar de stort gaan, maar een tweede leven krijgen.

Werkwijze

Contact opnemen
Wanneer u een huis ontruiming door ons wilt laten uitvoeren of eerst meer informatie wil dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0252 742 502 om uw huis verkoopklaar te maken. We informeren u graag over onze werkwijze. Wanneer u een schatting van de kosten wilt ontvangen, dient u meer informatie aan te leveren. Met behulp van deze extra informatie kunnen we een ruwe kostenbepaling geven.

Woningbezichtiging
Om een nog duidelijker beeld te krijgen van de kosten is het van belang om afspraak te maken om de betreffende woning te bezichtigen. U kunt met ons een afspraak maken op een dag en tijd die u goed uitkomt. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. Van een van onze collega’s krijgt u na de bezichtiging te horen wat de vaste prijs zal zijn. Bij ons betaalt u nooit extra kosten achteraf.

U krijgt de offerte
Na de bezichtiging ontvangt u de offerte voor het ontruimen van de woning en/of het huis verkoopklaar te maken. Deze is geheel vrijblijvend.

Offerte accorderen
Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan wordt in overleg een afspraak gemaakt. Een huis ontruiming kan vaak al snel plaats vinden door onze flexibele planning en de beschikking over meerdere ploegen.

Wij doen geen respectloze ontruiming
Discreet ontruimen

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer informatie of gelijk een afspraak maken? Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ons altijd bellen ’s avonds en in het weekend op telefoonnummer: 06 – 41 56 82 42.

Bekijk onze bedrijfsvideo

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242