Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huisontruiming na overlijden

Wanneer er een dierbare in uw omgeving komt te overlijden komt er veel op u af. Er zal het nodige geregeld moeten worden. Zo zal ook er ook een huisontruiming moeten plaatsvinden. Wat aardig wat werk met zich mee kan brengen. Wilt u bij het leegruimen van de woning ontzorgt worden? Twijfel dan niet om onze professionele hulp in te schakelen. Alle Rommel Opgeruimd is specialist op het gebied van woningontruiming en heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd. U kunt ons bedrijf inschakelen voor o.a. huisontruiming bij een verhuizing of ontruimen na overlijden. We werken met een vast team op een zeer discrete en respectvolle manier. Wij zorgen voor het ontruimen en bezemschoon opleveren van huur- en koopwoningen, seniorenwoningen en appartementen.

Wilt u meer weten over ons, onze diensten of een vrijblijvende offerte?
Bel ons gerust, geheel vrijblijvend. Wij werken met een vaste prijs, geen extra kosten achteraf en zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 06 4156 8242. Dus óók ’s avonds en in het weekend.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Manier van ontruimen

Na het overlijden van uw familielid haalt u zelf de waardevolle spullen uit de woning. Wij zullen de overgebleven inboedel uit de woning halen. Deze worden in dozen gedaan en kunnen geschonken worden aan een goed doel.

Wij werken NIET met afvalcontainers op straat!

U moet er toch niet aan denken dat het ‘leven’ van uw dierbaar overleden familielid op straat in een afvalcontainer wordt gegooid! Helaas werken veel ontruimingsbedrijven zo!

Allerommelopgeruimd.nl werkt als een verhuisbedrijf, pakt alles keurig in en voert de inboedel af in blanco gesloten vrachtauto’s. Discreet, netjes, betrokken…

Wij doen geen respectloze ontruiming
Discreet ontruimen

Snel geregeld

Door onze flexibele werkwijze en het beschikken over meerdere ploegen en materieel kunnen we snel met onze werkzaamheden starten. Zodat u niet een maand extra huur hoeft te betalen of de woning niet onnodig lang leegstaat bij verkoop of verhuur.

Offerte ontvangen

Huisontruiming kosten

De bepaling van de kosten voor een huisontruimingen zijn van meerdere factoren afhankelijk.

Kostenfactoren:

  • In de randstad; hoe zijn de parkeer (afvoer) mogelijkheden?
  • Bij een appartement/etagewoning; is er een lift?
  • Zijn er takel voorzieningen
  • Hoeveelheid inboedel dat ontruimd moet worden
  • Extra werkzaamheden

Onder meer op basis van bovenstaande factoren kunnen we de prijs voor de huisontruiming bepalen.

Als u een woning wilt laten ontruimen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Na het stellen van een aantal vragen kunnen we meteen een richtprijs geven. Voor het opstellen van een offerte kunnen we gratis bij u langskomen.
De prijs in de offerte is een vaste prijs. Wat betekent dat er verder geen extra kosten naderhand bij kunnen komen.

Wanneer u ons belt komt een van onze collega’s bij u langs. In een gesprek leggen we uit hoe wij werken en worden uw vragen beantwoord. Als u al weet wat er in de woning ontruimd moet worden dan kunt u ons een omschrijving en foto’s sturen. Op basis van deze gegevens kunnen we wellicht een prijs via de mail toesturen.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242