Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huurwoning bezemschoon opleveren

Hoe lang u ook in een huurwoning heeft gewoond, bij vertrek moet u doorgaans de huurwoning bezemschoon opleveren. Dit wil niet alleen zeggen dat u alle meubels en persoonlijke bezittingen moet verhuizen, maar ook dat alle gordijnrails, vloerbedekking en zelfs verlichting verwijderd moeten worden. Als het niet mogelijk is om dit zelf te doen, staan wij als professionele ontruimer graag voor u klaar. Bij Alle Rommel Opgeruimd zijn we namelijk gespecialiseerd in het leegruimen en bezemschoon opleveren van alle soorten woningen dus zeker ook huurwoningen. We kunnen tegen verrassend voordelige tarieven elk type huurwoning in de oorspronkelijke staat opleveren en u op deze manier veel ongemak en tijd besparen.

06 41568242OfferteBeoordelingen

Hulp bij verhuurklaar maken van de woning

De reden dat u de huurwoning bezemschoon moet opleveren is dat deze direct klaar moet zijn voor de verhuur. De verhuurder wil er geen extra werk aan hebben en indien dit wel het geval is wordt dit doorgaans tegen flinke tarieven aan de vorige huurder doorberekend. Het verhuurklaar maken van de woning bij vertrek, is dan ook aan de huurder en niet aan de verhuurder. Om die reden kan het in veel gevallen verstandig zijn om onze professionals in te schakelen. Wij zullen de huurwoning opleveren volgens de geldende eisen en dat tegen een lage, vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Indien gewenst kunnen we zelfs een oplevergarantie bieden.

Huurwoning opleveren na overlijden

Het leegruimen van een woning van iemand die is overleden kan een erg pijnlijke en emotionele klus zijn. Heel begrijpelijk dus, als u deze klus wilt uitbesteden. Met onze ruim 20 jaar ervaring met het opleveren van huurwoningen na overlijden weten we precies hoe we dit soort klussen op respectvolle wijze kunnen uitvoeren. Bezittingen worden niet ter plekke weggegooid of gesloopt, maar afgevoerd met neutrale vrachtwagens en daarbij plaatsen we nooit een afvalcontainer voor de deur als we een huurwoning gaan leegruimen. Dit past simpelweg niet bij onze visie van het ontruimen op een discrete en respectvolle manier.

Ontzorgen bij huurhuis bezemschoon opleveren

Bij Alle Rommel Opgeruimd bent u aan het juiste adres voor een volledige ontzorging op het gebied van het leegruimen en bezemschoon opleveren van elk type huurhuis. Of het nu een klein appartement betreft of een vrijstaande woning, alle bezittingen, vloerbedekking, gordijnen, lampen en zelfs schroeven in de muur worden door ons vakkundig verwijderd. Het verhuurklaar maken van woningen doen we al meer dan 20 jaar met veel plezier en altijd op een discrete en respectvolle wijze. U kunt er met een gerust hart van op aan dat we de woning in goede staat opleveren en u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Waar kunt u onze professionals inschakelen?

We zijn voornamelijk werkzaam in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland en kunnen dus ook in de gehele Randstad uw huurwoning bezemschoon opleveren. Neem zeker contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten. We hebben inmiddels vele huurwoningen bezemschoon opgeleverd in onder andere:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Hillegom
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Lisse
 • Purmerend
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zaandam
 • Zoetermeer
 • Amstelveen
 • Hilversum
 • 't Gooi


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242