Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Ontruimen huurwoning na overlijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leegruimen van woningen? Alle Rommel Opgeruimd is een hecht familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Een huurwoning ontruimen na overlijden is een zorgvuldig en respectvolle bezigheid dat netjes uitgevoerd dient te worden.

Niet alleen kunt u rekenen op het snel leegruimen van het huurhuis of appartement, ook kunt u rekenen op oplevergarantie! Erg handig, zo kunt u erop vertrouwen dat de woningbouwvereniging de woning 100% zal accepteren! Meer informatie over oplevergarantie bij ontruimen huurwoning.

Meer dan een huurhuis leegmaken

Een flat of huurhuis leegmaken is meer dan de spullen afvoeren. Onze werkwijze is discreet. Ook na het overlijden van uw alleenwonende vader, moeder of een ander familielid / kennis kunt u rekenen op zorgvuldigheid. U heeft waarschijnlijk alle waardevolle herinneringen en spullen zelf uitgezocht. De overgebleven inboedel, die voor u geen waarde meer heeft, pakken wij netjes in. Bruikbare items geven wij aan het Goede Doel. Overige spullen voeren wij af. Dit doen wij in onze blanco vrachtwagen. Er zal geen afvalbak voor de deur verschijnen.

Huurwoningen ontruimen
  • de inboedel wordt netjes verpakt
  • bruikbare spullen worden geschonken aan een goed doel
  • gordijnen en vloerbedekking zorgvuldig afgevoerd
  • gaatjes gedicht en kleine reparaties uitgevoerd.

Bezemschoon opleveren, met garantie

Het werk van Allerommelopgeruimd.nl bestaat voor 99% uit het leegruimen, ontruimen en bezemschoon opleveren van huurwoningen. Een professionele ontruiming is altijd voor een vaste prijs en voorzien van opleveringsgarantie. De woningbouw vereniging zal het appartement of huis 100% accepteren. Onze prijzen liggen 10- tot 15% lager dan die van vergelijkbare inboedel opruimers. Er zijn nooit kosten achteraf.

Betreft: Uitruimen en veegschoon opleveren in Haarlem

De huurwoning van mijn overleden oom in Haarlem moest veegschoon worden opgeleverd binnen vier weken. Ik had zelf al veel persoonlijke spullen een goede bestemming gegeven maar er blijft dan nog zoveel over zoals een moeilijk te verwijderen vloerbedekking. Een professionele uitruiming is dan een geweldige oplossing en Allerommelopgeruimd.nl heeft dit zeer grondig uitgevoerd. Na een inventarisatie in het huis is een prijs afgesproken met de garantie dat mochten er nog werkzaamheden worden geeist door de verhuurder bij de sleuteloverdracht, dit ook voor hun rekening nog in orde wordt gemaakt. Dit was voor mij een enorme geruststelling na vele maanden zorg en regelen. Het was niet nodig, alles was weg, tot en met de rubberen vloermat voor de voordeur, alle gaatjes in de muren waren gevuld. Alle afspraken zijn nagekomen. Mijn complimenten voor de zorgvuldige dienstverlening!

Positief beoordeeld

Marcel » Haarlem

Kosten huurhuis leegmaken na overlijden

Voor een richtprijs kunt u het contactformulier invullen of even bellen. Voor de daadwerkelijke offerte is het handig als we de woning even zien. De kosten voor het leegmaken van een huurhuis zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de woning en bereikbaarheid. Een medewerker maakt met u een afspraak om langs te komen en de werkzaamheden te bespreken. Direct op locatie zal hij of zij een prijsopgave doen, volledig vrijblijvend. U kunt er nog rustig over nadenken.

Allerommelopgeruimd.nl neemt u de zorg bij het leegruimen van een huurwoning na overlijden geheel uit handen!

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242