Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Discreet en goedkoop inboedel opruimen in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de regio Noord-Holland die u discreet en goedkoop helpt bij het opruimen van de inboedel? Wij ontzorgen u volledig bij het leeghalen van een woning. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leeghalen van woningen en het opruimen van de inboedel in Noord-Holland en de Randstad. Bovendien werken we discreet en hanteren we een lage, voor u op maat gemaakte vaste prijs. U krijgt dus geen onverwachte extra kosten achteraf. Voor huurwoningen bieden we bovendien een gratis oplevergarantie.

06 41568242OfferteBeoordelingen

Discreet inboedel opruimen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare of bij een verhuizing moet u de woning leeghalen. Dit kan een zwaar en soms emotioneel belastend karwei zijn. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en bieden hulp bij het opruimen van de inboedel. De werkwijze is professioneel en discreet. Als u met ons in zee gaat komt er geen afvalcontainer bij het huis te staan, maar worden de spullen netjes ingepakt en afgevoerd in neutrale vrachtauto’s.

Voordelig inboedel opruimen

Bij Alle Rommel Opgeruimd hanteren we zeer voordelige tarieven voor elke klus. Om u een passend aanbod te kunnen doen is het belangrijk dat er vooraf een goede inschatting kan worden gemaakt van de omvang van de klus. Daarom komt een van onze medewerkers kosteloos de woning bezichtigen op een dag en tijdstip dat het u uitkomt. Ons tarief is doorgaans 10-15% voordeliger dan vergelijkbare inboedelopruimers in Nederland. Kortom: wilt u goedkoop en professioneel geholpen worden bij het opruimen van een inboedel in Noord-Holland? Wij staan graag voor u klaar!

Inboedel opruimen met oplevergarantie

U ontvangt van ons niet alleen een scherpe prijs, het werk wordt in de regio Noord-Holland ook nog eens geleverd met gratis oplevergarantie. Dit betekent dat u de zekerheid krijgt dat het werk ook daadwerkelijk goed wordt uitgevoerd en dat de oplevering wordt geaccepteerd door de verhuurder. De woning moet immers vaak in originele staat worden opgeleverd. Met onze oplevergarantie bent u er zeker van dat de inspecteur van de Woningbouwvereniging de oplevering goedkeurt.

Ons werkgebied

Ons kantoor bevindt zich in Hillegom, midden in de Randstad en ons werkgebied bevindt zich ruwweg tussen de volgende plaatsen en regio’s:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • 't Gooi
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Purmerend
 • Utrecht
 • Zaandam

Natuurlijk bieden we tevens hulp bij inboedel opruimen in kleinere plaatsen in Noord-Holland. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242