Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Kantoren leeg opleveren

Na faillissement of vertrek van huurders wil de verhuurder, meestal een onroerend goed verhuurmaatschappij haar kantoren of kantoorruimtes op korte termijn weer kunnen verhuren of zelfs verkopen.

Allerommelopgeruimd.nl is in staat om tegen een correcte, vooraf geoffreerde prijs volledige kantoren of alleen een kantoorunit te ontruimen en bezemschoon op te leveren.

De werkzaamheden van Allerommelopgeruimd.nl bestaan uit demontage van in de kantoren aanwezige kantoorinventarissen, het inpakken van losse spullen en het voorbereiden van de afvoer. Vaak is de daaropvolgende dag voor afvoer, laden en transport en als laatste het lossen en het scheiden van materialen afkomstig uit de kantoren.

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en vooral discreet leegruimen en afvoeren van overblijvende inboedels, huisraad en inventarissen uit eigen woningen, huurwoningen en appartementen waaronder verzorgingsappartementen, aanleun- en inleunwoningen, flats, etagewoningen en eengezinswoningen.


Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging in iedere situatie
  • De discipline en service van een verhuisbedrijf
  • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
  • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
  • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Offerte ontvangen

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242