Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Leegmaken ouderlijk huis

Een situatie waar velen vroeg of laat mee te maken krijgen; vader of moeder gaat naar een verzorgingstehuis of verpleeghuis. Of erger nog; is overleden. De ouderlijke woning moet leeggemaakt worden want de huur loopt door.

Leegmaken van ouderlijk huis

In geval van een eigen huis zal de woning verkocht gaan worden. Kostbaarheden en spullen van waarde worden in de meeste gevallen uitgezocht door de nabestaanden. Het één wil men graag bewaren, het ander is misschien via Internet te verkopen. Allerommelopgeruimd.nl biedt professionele ondersteuning bij het ontruimen van het ouderlijk huis wanneer u daar tegenop ziet. Of wanneer u daar niet toe in staat bent, geen mogelijkheden heeft of u en andere familieleden geen tijd hebben.

Betreft: Verkoop schoonmaken woonhuis+werkpl in Haarlem

Na een orienterend bezoek en een keurige offerte van de firma zijn ze op de afgesproken datum gestart met het verkoopschoon opleveren van het woonhuis en daarbijbehorende (ex) werkplaats van mijn overleden ouders.
Alles is piekfijn verlopen. Alle afspraken keurig nagekomen, inclusief tussentijds telefonisch overleg. Oplevering na telefonische afspraak. Alles was prima in orde.
Er is in drie dagen ontzettend veel werk verzet. De buren hebben er heen enkele hinder van ondervonden. Niets dan lof over deze firma. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Positief beoordeeld

Everty » Haarlem

Discretie staat bij Allerommelopgeruimd.nl voorop. In de eerste plaats; mochten wij onverhoopt dan ook maar iets van waarde tegenkomen dan wordt dat keurig aan de contactpersoon van de familie gemeld. Wij richten onze dienstverlening immers op een correcte werkwijze met tevreden klanten en niet op goudzoekerij. Op de tweede plaats werkt Allerommelopgeruimd.nl net zo geordend als een verhuisbedrijf. Alles wordt netjes in dozen en overige verpakking afgevoerd. Het mag niet zo zijn dat ‘het leven’ van uw dierbare vader, moeder of overig familielid maar even in een containerbak voor de deur wordt weggegooid.

Dit kunnen wij voor u doen; na een heldere offerte vlot een afspraak maken voor de ontruiming van de ouderlijke woning. Allerommelopgeruimd.nl zorgt voor het leegruimen van het hele ouderlijk huis en levert desgewenst bezemschoon op. Dat betekent het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, gordijnrails, zonwering, vitrage, etc. Ook verrichten wij desgewenst kleine reparaties zoals het vullen van gaatjes in muren en plafonds.

Het opruimen van inboedels, meubelen en inventaris bij overplaatsing naar verpleeghuis of na overlijden laat u het liefst door een professioneel bedrijf met ervaring doen. Allerommelopgeruimd.nl; voordelig, gemakkelijk en snel. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242