Bij het overlijden van een dierbare komt altijd veel kijken, zoals het leeghalen van zijn of haar woning. Wanneer de persoon in kwestie tot aan diens dood zelfstandig heeft kunnen wonen, kunt u vaak op het gemak het huis ontruimen, maar wanneer uw dierbare in een verzorgingstehuis heeft gewoond wordt het ingewikkelder. Verzorgingstehuizen willen graag zo snel mogelijk de kamer gereed maken voor de volgende bewoner. Als nabestaande heeft u echter, zeker in de eerste paar dagen na de dood van uw dierbare, wel wat anders aan uw hoofd. Dat begrijpen wij maar al te goed. Alle Rommel Opgeruimd helpt u daarom graag bij het ontruimen van een woning in het verzorgingstehuis en dat voor een scherpe prijs.

Huurwoning vóór ontruiming

Vóór ontruiming

Gegarandeerd binnen zeven dagen een ontruiming

In het verleden hoorden we vaak horrorverhalen over verzorgingstehuizen die druk uitoefenden op nabestaanden, om de kamer zo snel mogelijk leeg te (laten) ruimen. Inmiddels is er een wettelijke richtlijn, die familie en nabestaanden tot 7 dagen lang de tijd geeft om de woning te ontruimen. Door onze jarenlange ervaring weten wij echter dat 7 dagen voor veel nabestaanden nog altijd veel te snel is. U zit immers nog middenin het rouwproces. Onze professionele ontruimers nemen u het zware werk in dat geval graag uit handen. Bij ons bent u bovendien niet alleen verzekerd van een snelle, maar ook van een uiterst respectvolle ontruiming.

Huurwoning ná ontruiming bezemschoon

Ná ontruiming

De woning in het verzorgingstehuis binnen één dag ontruimd

Woningen binnen verzorgingstehuizen zijn vaak niet al te groot. Dit betekent dat ons team van ontruimers vaak binnen één dag de woning volledig leeg kan halen. De andere gebruikers van het verzorgingstehuis zullen dus niet lang ‘last’ van ons hebben. In de meeste verzorgingstehuizen gelden regels over hoe de woning moet worden opgeleverd. In sommige verzorgingstehuizen moet bijvoorbeeld de vloerbekleding in zijn totaliteit worden verwijderd, terwijl in andere tehuizen de vloer juist mag blijven liggen. Wat de eisen ook zijn: onze ontruimers houden hier rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de woning aan alle gestelde eisen voldoet en bezemschoon wordt opgeleverd. U heeft dus nergens omkijken naar en dat terwijl u bij ons verre van de hoofdprijs betaalt voor een ontruiming.

Respectvolle en discrete ontruiming van verzorgingsappartementen

Juist omdat woningen in verzorgingstehuizen zo snel moeten worden ontruimd, vinden veel mensen het vervelend om deze klus uit handen te geven. Uit onze ervaring blijkt dat mensen bang zijn dat de spullen vies zijn, of dat er spullen worden afgevoerd die ze zelf graag hadden willen houden. Wij doen er alles aan om deze angsten voor u weg te nemen. Zo geven wij u, voorafgaand aan de ontruiming, graag de tijd om alle erfstukken uit de woning te halen. Daarnaast werken wij nooit met open containers, maar vervoeren wij alle spullen in een neutrale vrachtwagen. Hiermee zorgen we ervoor dat alle spullen discreet worden afgevoerd.

Huis leeg laten halen

Een tweede leven voor bruikbare spullen en meubels

Veel nabestaanden vinden het moeilijk om de spullen van hun overleden dierbare te zien verdwijnen in een vrachtwagen. Zelfs wanneer u de spullen niet zelf wilt houden, kan er nog zoiets zijn als emotionele waarde. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door respectvol om te gaan met de spullen tijdens de ontruiming, zorgen we ervoor dat alles in goede conditie blijft. Zijn er meubels die nog kunnen worden hergebruikt? Dan doneren wij deze graag aan een lokale kringloopwinkel. Zo zorgen we ervoor dat de spullen van uw dierbare op een goede plek terecht komen.