Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Mantelzorg

Betekent de dagelijkse of wekelijkse zorg voor bijvoorbeeld (chronisch) zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden.

Mantelzorg wordt verleend door familieleden, vrienden, kennissen, buren of andere naasten. Kenmerkend bij Mantelzorgers is de reeds bestaande persoonlijke band tussen de mantelzorger en zijn of haar naaste. Daarnaast gaat het veelal om langdurige zorg die onbetaald is. In Nederland zijn er 3,6 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Zo’n 1,1 miljoen mantelzorgers zorgen meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden voor een ander.

Allerommelopgeruimd.nl werkt vaak in opdracht van Mantelzorgers. Bijvoorbeeld wanneer degene waaraan de Mantelzorger zorg heeft verleend overleden is of overgeplaatst naar een Verzorgingshuis of Woonzorg-Centrum.

Ontruimen senioren

Heeft u als Mantelzorger professionele hulp nodig bij het opruimen van de inboedel en het leegruimen en het afvoeren van de meubelen en alle andere losse spullen uit een woning, verzorgingsappartement, etagewoning, flat, aanleunwoning, seniorenwoning of eengezinswoning?

 

  • Allerommelopgeruimd.nl is voor elke Mantelzorger dé oplossing want wij kunnen hem of haar een grote zorg wegnemen in een situatie waarin men wel iets anders aan het hoofd heeft.
  • Wij werken met de discipline van een verhuisbedrijf en pakken alles netjes in; het “leven” van uw dierbare wordt dus niet zo maar even respectloos in een container op straat gedumpt.
  • Vooraf ontvangt de Mantelzorger van ons een vastgestelde prijs op maat; u betaalt nooit meer achteraf.
  • De Mantelzorger is verzekerd van een vertrouwde, discrete en efficiënte behandeling van haar of zijn opdracht.
  • Allerommelopgeruimd.nl hanteert correcte tarieven die altijd 10- tot 15% voordeliger zijn dan van vergelijkbare boedelruimers!
Ontruimen senioren

Wanneer een Mantelzorger zelf niet in staat is om een woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kan hij of zij een beroep doen op Allerommelopgeruimd.nl

Er zijn omstandigheden waarbij een woning of pand van degene waaraan de Mantelzorger zorgt verleent leeg moet worden opgeleverd. Bijvoorbeeld na een overlijden, opname in een verzorgingstehuis of wanneer zelfstandig wonen niet langer gaat. Als de woning is verkocht of de huur is opgezegd, dient de woning zo snel mogelijk leeg opgeleverd te worden. Een opleveringsdatum met een deadline kan een probleem zijn. Bij huurwoningen is ook veelal de opleveringseis, dat de woning in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden.

  • Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en huisraad uit eigen woningen, huurwoningen, verzorgingshuis-appartementen, aanleun- en inleunwoningen, seniorenwoningen, flats, appartementen, etagewoningen en eengezinswoningen.
  • Allerommelopgeruimd.nl kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling, ruim binnen de door de zorgstichting (7 dagen!) of woningbouwvereniging gestelde limiet, zodat de woning weer snel leeg opgeleverd wordt en u als Mantelzorger of familieleden géén extra maand huur hoeft door te betalen.
  • Wij leveren de woning bezemschoon op hetgeen betekent dat wij ook verlichting, gordijnen, gordijnrails en vloerbedekking afvoeren. Bovendien verricht Allerommelopgeruimd.nl desgewenst licht reparatiewerk zoals het vullen van gaatjes in muren en plafonds.

Allerommelopgeruimd.nl hanteert scherpe tarieven die altijd 10- tot 15% voordeliger zijn dan die van vergelijkbare boedelruimers!

Bent u als Mantelzorger geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte waarbij wij u direct een vaste prijs noemen en u beslist géén kosten achteraf krijgt? Allerommelopgeruimd.nl maakt hiervoor graag een afspraak!

Dé oplossing voor u als Mantelzorger, de familie of andere nabestaanden: Allerommelopgeruimd.nl. Voordelig, gemakkelijk en snel.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242