Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het leeghalen van een huis of appartement, zijn er vele aanbieders. Maar hoe weet u nou of u te maken heeft met een professioneel en betrouwbaar bedrijf? Steeds meer mensen lezen hiervoor de referenties van eerdere klanten. Referenties zijn vaak korte stukjes tekst waarin klanten hun positieve of negatieve ervaringen met een bedrijf omschrijven. Bij Alle Rommel Opgeruimd begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk het is om ervaringen van andere klanten te kunnen lezen. Daarom vragen we onze klanten altijd om een eerlijke referentie voor ons te schrijven. Inmiddels hebben we op onze website al meer dan 100 uitstekende referenties verzameld. Om de integriteit van onze referenties te waarborgen, hebben we enkele duidelijke regels opgesteld. In dit artikel leest u welke regels we hanteren zodat u als potentiële klant zeker weet dat alle referenties rechtstreeks van de klant komen.

Beoordelingen bekijken

We vragen om de eerlijke mening van de klant

Een integer en betrouwbaar ontruimingsbedrijf: dat willen we zijn. Het zou daarom tegen al onze principes ingaan om referenties te manipuleren, op wat voor manier dan ook. De referenties die u op onze website kunt vinden, zijn eerlijk en 100% door onze klanten geschreven. Nu vraagt u zich misschien af: hoe heeft Alle Rommel Opgeruimd zoveel referenties weten te krijgen. Het antwoord op die vraag is simpel. Nadat we onze werkzaamheden hebben afgerond, vragen we onze klanten een eerlijke referentie voor ons te schrijven. We zijn al tevreden met een paar korte regeltjes, maar sommige van onze klanten schrijven hele pagina’s vol over ons bedrijf en de werkwijze. Hier zijn we natuurlijk maar wat trots op!

Huurwoning vóór ontruiming

Huurwoning vóór ontruiming

Huurwoning ná ontruiming bezemschoon

Huurwoning ná ontruiming

Referenties worden nooit door ons aangepast

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal weleens gehoord van een bedrijf dat positieve referenties over zichzelf schrijft, of referenties van de klant aanpast. Wij beloven u dat dit bij Alle Rommel Opgeruimd nooit zal gebeuren! Alle referenties die op onze website te vinden zijn, zijn door onze klanten geschreven. Wij zullen de volledige tekst op onze website plaatsen en zullen nooit een referentie aanpassen. Dit doen we niet alleen omdat we potentiële klanten goed inzicht willen geven in ons bedrijf, maar ook omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren. We staan voor de volle 100% achter onze werkwijze en onze medewerkers, dus hoeven we geen referenties te vervalsen.

Bij alle referenties vermelden we de naam van de klant

Om de laatste twijfels over eerlijke referenties weg te nemen, hebben wij ervoor gekozen om altijd de naam van de klant bij de referentie te vermelden. Uiteraard heeft de klant wel de mogelijkheid om hiervoor enkel zijn of haar voornaam te gebruiken, om zo diens privacy te waarborgen. Daarnaast vermelden we ook bij iedere referentie de datum en de plaats waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Bij ons dus geen anonieme berichten, maar duidelijke referenties mét een sterrenrating. Bent u nieuwsgierig geworden naar de 100+ referenties die we inmiddels hebben verzameld? Neem dan gerust eens een kijkje op de website.