Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Woning ontruimen na overlijden

Een woning ontruimen na overlijden is een klus die niet onderschat mag worden. Niet alleen lichamelijk, maar vooral emotioneel. Als het een huurwoning betreft, dan is er ook nog eens sprake van tijdsdruk. Sommige woningbouwverenigingen willen de woning ontruimd zien binnen 7 dagen. Of het nu gaat om het ontruimen van een huur-of koopwoning na overlijden, Alle Rommel Opgeruimd is u van dienst, al meer dan 20 jaar.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust, geheel vrijblijvend.
Wij werken met een vaste prijs, geen gedoe achteraf. 06 4156 8242

Huurhuis opleveren, in keurige staat

Bij het ontruimen van een huurhuis, of kamer van een verzorgingsflat, is het veelal de bedoeling dat de woning bezemschoon opgeleverd wordt. Dit houdt ook in dat eventuele gordijnrails van de muur af moet en ook de aanwezige gaatjes gevuld dienen te worden. Daarnaast zal de vloerbedekking eruit moeten en natuurlijk afgevoerd. Geen probleem.

Bij Alle Rommel Opgeruimd regelen we de zaken van A tot Z. U kunt zelf eerst de inboedel sorteren. De overgebleven inboedel wordt netjes verpakt en respectvol meegenomen in onze blanco vrachtwagen. Vervolgens zorgen wij voor het bezemschoon opleveren na het leeghalen van het huis. Ons team is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het discreet en efficiënt ontruimen van woningen.

Wij werken NIET met afvalcontainers op straat!

U moet er toch niet aan denken dat het ‘leven’ van uw dierbaar overleden familielid op straat in een afvalcontainer wordt gegooid! Helaas werken veel ontruimingsbedrijven zo!

Allerommelopgeruimd.nl werkt als een verhuisbedrijf, pakt alles keurig in en voert de inboedel af in blanco gesloten vrachtauto’s. Discreet, netjes, betrokken…

Wij doen geen respectloze ontruiming
Discreet ontruimen

Offerte ontvangen

Kosten woningontruiming na overlijden

Elke ontruiming is anders, zo ook de kosten voor woningontruiming na overlijden. Is er een lift aanwezig bij etagewoningen? Zijn er takelmogelijkheden? En in grote steden; hoe zijn de parkeer- (en dus afvoer-) voorzieningen? Mede daarop baseren wij onze prijs om na overlijden de woning bezemschoon te kunnen opleveren.
U begrijpt dat een senioren appartement minder werk in beslag zal nemen dan het ontruimen van een eengezinswoning.

Het beste is om telefonisch even contact met ons op te nemen. Wij kunnen u, naar aanleiding van enkele vragen, direct een richtprijs noemen. Voor de daadwerkelijke prijs maken we een offerte. Hiervoor komen we gratis langs.
In de offerte van Allerommelopgeruimd.nl, wordt rekening gehouden met de hoeveelheid te ontruimen huisraad of inboedel na overlijden en met de bijkomende werkzaamheden.
De genoemde prijs is een vaste prijs. Er zijn geen bijkomende kosten of achteraf kosten. Meer informatie over onze werkwijze.

Prijs woning ontruimen via e-mail

Heeft onlangs een dierbare verloren en kampt u met de moeilijke taak om de woning te ontruimen na overlijden? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. Na uw telefoontje komt een van onze medewerkers bij u langs om het werk op te nemen en de wensen te bespreken.
Weet u al wat er gedaan moet worden? Stuur ons dan een gedetailleerde omschrijving van het werk, graagl voorzien van foto’s.
Wellicht kunnen we dan op basis van uw beschrijving een prijs via e-mail toezenden.

Betreft: Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de “eindcontrole gedaan” in ons huis in Heiloo…. Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen. Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is “verlof nemen” al zo’n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale “derden”, en dat was goed zo.
Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen. Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon…. confronterend, verdrietig, maar ook “goed nu” dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten…. Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en de mannen, geweldig!!

Positief beoordeeld

Sikrop » Heiloo

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242