Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. In deze verdrietige periode heeft u natuurlijk helemaal geen zin om u druk te maken over bijvoorbeeld het ontruimen van de woning van de overledene. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom staat het team van Alle Rommel Opgeruimd klaar om u te helpen. Ons ontruimingsteam heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontruimingen na overlijden. Met een betrokken en persoonlijke aanpak, weten we precies hoe we nabestaanden het beste vooruit kunnen helpen in deze moeilijke periode. Onze professionele ontruimers nemen u het zware werk graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op het rouwproces. Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Schroom dan niet om de referenties op onze website te lezen. Meer dan 100 tevreden klanten gingen u voor.

Huurwoning vóór ontruiming

Huurwoning vóór ontruiming

Een huis ontruimen na overlijden: hoe doen we dat?

Na een overlijden zijn de erfgenamen verantwoordelijk voor het ontruimen van de woning. Veel nabestaanden vinden het echter te pijnlijk om de woning zelf leeg te halen. In dat geval kunnen onze ontruimers de uitkomst bieden. Alle Rommel Opgeruimd heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontruimen van woningen na overlijden en staat direct voor u klaar. Samen bespreken we de wensen en bekijken we de inboedel. We begrijpen dat er misschien erfstukken aanwezig zijn in de woning en zullen u voldoende tijd geven om deze erfstukken uit de woning te halen, voordat wij de rest van de spullen zullen ontruimen. In sommige gevallen kunnen we de overgebleven spullen schenken aan een goed doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubels en witgoed in een goede staat. Ons team zal efficiënt te werk gaan, en ervoor zorgen dat de woning zo snel mogelijk bezemschoon wordt opgeleverd.

Huurwoning ná ontruiming bezemschoon

Huurwoning ná ontruiming

Redenen om ontruiming in te schakelen na overlijden

Er zijn meerdere redenen waarom onze klanten ons inschakelen voor het ontruimen van een woning. Bij het overlijden van een dierbare is de voornaamste reden vaak de herinneringen die komen kijken bij het leeghalen van het huis van de overledene. Wanneer u de ontruiming aan ons toevertrouwt, weet u zeker dat de woning netjes en leeg wordt achtergelaten. Ontruiming na overlijden gebeurt altijd op een efficiënte, discrete en persoonlijke wijze. Zo bespreken we vooraf het plan met u en zorgen we ervoor dat u weet wat er met de spullen gaat gebeuren. In de meeste gevallen kunnen wij in één dag het huis volledig ontruimen.

Professionele woningontruiming na overlijden

De spullen van een overledene brengen natuurlijk veel herinneringen met zich mee. Wij begrijpen als geen ander hoe deze herinneringen een efficiënte ontruiming in de weg kunnen staan. Alle Rommel Opgeruimd helpt nabestaanden al ruim 20 jaar bij het ontruimen van woningen. Ons professionele team staat klaar om het huis zo snel en efficiënt mogelijk te ontruimen. Hierbij houden we rekening met de wensen van de nabestaanden. In de meeste gevallen zullen we de meubels en witgoed (die in een goede staat verkeren) schenken aan een goed doel. Zo zorgen we er samen voor dat de spullen goed terechtkomen en de woning zo snel mogelijk kan worden opgeleverd.

Onze persoonlijke en betrokken aanpak heeft ons inmiddels meer dan 100 tevreden referenties opgeleverd. Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van eerdere klanten? Lees dan de referenties op deze website!