Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Ontzorgen bij inboedel leegruimen

Er zijn vele momenten in het leven waarbij een woning moet worden opgeruimd. De ene keer gaat het om het leegruimen van de inboedel na het overlijden van een dierbare, een andere keer betreft het een woning leegruimen wegens aankoop van een nieuw huis. Wat in veel gevallen voor problemen zorgt is simpelweg tijdgebrek of gebrek aan capaciteit. Het is nu eenmaal een klus die niet alleen veel energie, maar ook veel van uw tijd vraagt. Voor een voordelige, vaste prijs nemen wij de hele klus van u over, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

06 41568242OfferteBeoordelingen

20 jaar ervaring in inboedel opruimen

Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het leegruimen van woningen. Dit betekent dat wij ondertussen zeer goed weten hoe wij een dergelijke klus zo effectief mogelijk kunnen aanpakken. Zo schakelen wij nooit meer personeel in dan noodzakelijk, waardoor wij de kosten voor u laag kunnen houden. Het enige wat wij u vragen is zelf de spullen te selecteren die u graag wilt houden en uit de woning te verwijderen. Als dit eenmaal is gedaan, kunt u de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de spullen die u niet wenst te houden een tweede leven krijgen, bijvoorbeeld door deze te schenken aan een goed doel. De woning leveren wij bezemschoon op en bovendien in de oorspronkelijke staat. Dit betekent dat wij, indien nodig, verlichting en vloerbekleding verwijderen en kleine gaatjes in de muren opvullen. Moet u voor een bepaalde datum en aan de hand van specifieke eisen uw woning opleveren? Dan bieden wij hiervoor een gratis oplevergarantie.

Woning opruimen voor vaste lage prijs

De prijs voor het opruimen van de inboedel zal uiteraard per woning verschillen. Diverse factoren spelen hierbij een rol. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het huis, maar ook of er meerdere verdiepingen zijn. Bij een appartementencomplex is de verdieping waarop de woning zich bevindt en de aanwezigheid van een lift van belang. Neem contact met ons op voor een voorlopige inschatting van de prijs bij een woning opruiming. Een definitieve offerte kunnen wij pas uitbrengen als wij de woning hebben bezocht. De prijs die u betaalt is altijd all-in. Dit betekent ook dat als er achteraf nog iets moet worden aangepast of afgehandeld, wij dit zonder extra kosten voor u doen. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Inboedel leegruimen in Noord- en Zuid-Holland

Wij zijn gevestigd in de Randstad en bieden onze diensten in deze regio aan. Binnen ons werkgebied bevinden zich de gehele provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. Dit betekent dat wij u onder andere kunnen bijstaan in plaatsen als:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Hillegom
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Lisse
 • Purmerend
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zaandam
 • Zoetermeer
 • 't Gooi

Dit betekent echter niet dat wij u niet kunnen bijstaan in andere delen van het land. Wel brengt het wellicht extra kosten met zich mee. Neem gerust contact met ons op voor een richtprijs.


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242