Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

 
Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Bezemschoon opleveren huurwoning na overlijden

Heeft u een huurhuis en moet deze leeg opgeleverd worden? Misschien een appartement, woonhuis of een seniorenwoning? Bezemschoon opleveren betekent meer dan alleen leeghalen van een woning. Als het gaat om het opleveren van een huurwoning na overlijden of bij een verhuizing dient u rekening te houden met;

  • Het verwijderen van de gordijn rails
  • Het dichten van gaatjes in muren
  • Het verwijderen van vloerbedekking

Daarnaast dient alles netjes afgevoerd te worden. En dat soms zelfs binnen 7 dagen!
Alle Rommel Opgeruimd is een vakkundige boedelruimer. Wij ontruimen de inboedel en bieden tevens een bezemschone opleveringsgarantie, voor een vaste prijs. Kijk ook eens naar onze reviews en beoordelingen van onze klanten.

Opleveren huurwoning
bezemschoon opleveren huurwoning na overlijden

Woning leeg opleveren voor een vaste prijs

Heeft u, bijvoorbeeld na het overlijden van een alleenwonend familielid of een andere dierbare, professionele hulp nodig bij het opruimen van de overgebleven spullen? Het vaste team van Alle Rommel opgeruimd helpt zorgvuldig en discreet.
U kunt zelf de belangrijke zaken uit de inboedel zelf verzamelen.
De overgebleven spullen verpakken wij netjes en doneren deze desgewenst aan een goed doel. Ook het afvoeren van overgebleven inboedel en goederen geschiedt netjes. Geen afvalbak voor de deur, maar we vervoeren de spullen in onze blanco vrachtwagen.
Als het gaat om het leeg opleveren van de woning, inclusief het uitvoeren van kleine reparaties voor een scherpe, vaste, alles-in-een prijs zijn wij de specialist.

Bel ons voor een vrijblijvende prijsindicatie 06 4156 8242.
Wij zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend. Schroom niet om contact op te nemen!

Binnen 7 dagen leeg? Wij geven garantie op ons werk!

Dient een huurwoning binnen de gestelde norm van 7 dagen te worden leeggeruimd en teruggebracht te worden naar de oorspronkelijke staat? Geen probleem. Wij bieden zelfs oplevergarantie voor het leegruimen van de huurwoning. Allerommelopgeruimd.nl staat 24-7 voor u klaar, zowel op werkdagen als het weekeinde. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Opleveren huurwoning na overlijden tegen een vaste prijs

Wij werken altijd met een vaste prijs, maatwerk. Een eerste indicatie kunnen we u via mail of telefoon geven. Wij komen graag bij u langs om het leeg te halen huurhuis te bekijken. Dan geven we u direct, vrijblijvend een gratis offerte voor het ontruimen van de huurwoning. Onze tarieven liggen gegarandeerd 10 tot 15% lager dan bij andere inboedel opruimers. Er zijn nooit kosten achteraf.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242