Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Opslagloodsen uitruimen

Zelf geen tijd of gelegenheid om uw opslag-unit of zelfs grotere opslagloodsen te ontruimen? Schakel dan direct Allerommelopgeruimd.nl in.

Opslagloods uitruimen

Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van alle objecten zoals huizen, flats, appartementen, winkelpanden, kantoren, garages, bergingen, huurwoningen, bedrijfspanden en opslagunits of opslagloodsen. Tegen een vooraf afgesproken vaste prijs worden de opslagloodsen geheel leeggehaald en de inhoud afgevoerd. Een handige oplossing om Allerommmelopgeruimd.nl deze opruimklus te laten klaren want dan kan binnen korte tijd de huur worden opgezegd of de opslagloodsen kunnen worden verkocht.

Betreft: leegruimen van een magazijn 400m2 in Amsterdam

Wegens beeindiging van mijn groothandelbedrijf moest mijn opslagplaats met ca. 400 pallets ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Van Allerommelopgeruimd.nl kreeg ik een zeer scherpe offerte. Hiernaast kon ik nog enkele wensen en eisen met hun bespreken en ondanks dat deze niet op papier omschreven stonden, werd alles precies volgens afspraak uitgevoerd. Hiernaast werd ook door Allerommelopgeruimd.nl., zorg gedragen voor de contacten met derden, volgens volle tevredenheid van mij.

Kortom een hele goede en fijne ervaring voor mij. Met name omdat ik Allerommelopgeruimd.nl op hun woord kon geloven !! In deze tijden toch een zeldzaam iets. Ik kan u gerust stellen dat het werk prima gedaan werd en hiernaast eerlijkheid in hun vaandel staat. Kortom een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.

Positief beoordeeld

Alex » Amsterdam

Om een aantrekkelijke prijs te kunnen offreren moet Allerommelopgeruimd.nl wel van te voren inzicht krijgen in de omvang van de ontruimingswerkzaamheden van de opslagloodsen maar een afspraak daarvoor kunnen wij snel maken.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242