Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Over Allerommelopgeruimd.nl

Allerommelopgeruimd.nl biedt haar diensten aan voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Of dat nu een particuliere huiseigenaar is of een verhuurder, een woningbouwvereniging, een zorgstichting, een verzorgingshuis of de familie van een overledene. Ook houden wij rekening met de omstandigheden bij het ontruimen bijvoorbeeld door verhuizen, scheiden, of gaat emigreren. Allerommelopgeruimd.nl ontruimt alles voor iedereen.
Dankzij onze opleverings-garantie kan een oplevering probleemloos en snel plaatsvinden.

Betreft: leegruimen/schoon opleveren woning in Hoorn

Allerommelopgeruimd.nl doet zijn naam eer aan.

Nadat wij onze (schoon)ouders konden plaatsen in een verzorgingstehuis hebben we via google een adres gezocht die het appartement kon leeghalen en opleverklaar te maken. We hebben een 3-tal benaderd en met dhr. Meier Nolte, was er gelijk een goed gevoel. Bij de eerste afspraak gelijk koppen met spijkers kunnen slaan. Nadat de klus geklaard was, stond ik verbaasd hoe netjes alles was achter gelaten en de zaken die hersteld moesten worden (gaatjes in de muur etc) gedaan waren. De oplevering aan de woningbouw heeft dan ook geen 10 minuten geduurd. Alles was in orde. Chapeau!

Positief beoordeeld

Hans » Hoorn

Wat wij kunnen ontruimen:

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242