Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Professioneel ontruimen

Professionele hulp nodig bij het ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en goederen uit eigen woningen, huurwoningen, appartementen waaronder verzorgingsappartementen, aanleun- en inleun- woningen, flats, etagewoningen en eengezinswoningen?

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en huisraad.

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en huisraad.

Allerommelopgeruimd.nl kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling, ruim binnen de door zorgstichting of woningbouwvereniging gestelde limiet, zodat de woning weer leeg opgeleverd wordt en u of familieleden géén extra maand huur hoeft door te betalen.

Betreft: Ontruimen vrijstaande villa in Almere

“De project die je wist dat zou komen” dat ging er 18 jaar geleden door me heen (alleen met andere woorden), toen mijn ouders vanuit een enorm huis in Den Haag naar een al bijna net zo grote vrijstaande villa in Almere verhuisden, en maar betrekkelijk weinig weggedaan hadden. Toen mijn moeder in juni overleed, dacht ik “No way dat ik hier zelf aan ga beginnen”, vooral ook omdat ik er moederziel alleen voor stond om het huis verkoopbaar te maken.
Nadat ik spullen van waarde had meegenomen of naar veilinghuizen had gebracht, zocht ik naar professionele ontruimers en schilders, want in de huidige staat kon ik het huis nooit in de verkoop aanbieden.Na alle positieve recenties hier, besloot ik een mail te sturen naar Allerommelopgeruimd.nl. Snel werd ik teruggebeld door dhr. Nolte voor een intake. We vonden ook nog een schilder die diverse kamers weer in nieuwstaat bracht.
Over het uitvoeren van het werk heb ik alleen maar complimenten, zowel het werk zelf, als de communicatie en de kleine dingetjes die er altijd bijkomen, ze lopen echt “the extra mile” om de klant tevreden te stellen. En de oplevering is meer dan bezemschoon. Sterker nog, ik heb het huis nog nooit zo schoon gezien! Nogmaals bedankt voor alles en ik zal jullie zeker binnen mijn netwerk aanbevelen!

Positief beoordeeld

Jeroen » Almere

Er zijn omstandigheden waarbij een woning of pand leeg moet worden opgeleverd. Bijvoorbeeld na een overlijden, opname in een verzorgingshuis of wanneer zelfstandig wonen niet langer gaat. Als de woning is verkocht of de huur is opgezegd, dient de woning zo snel mogelijk leeg opgeleverd te worden. Een opleveringsdatum met een deadline kan een probleem zijn. Bij huurwoningen is ook veelal de opleveringseis, dat de woning in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden.

Wanneer u zelf niet in staat bent om een woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen…

Wij leveren bezemschoon op hetgeen betekent dat wij ook verlichting, gordijnen, gordijnrails en vloerbedekking afvoeren. Bovendien verricht Allerommelopgeruimd.nl desgewenst licht reparatiewerk zoals het vullen van gaatjes in muren en plafonds.

Allerommelopgeruimd.nl hanteert correcte tarieven die 10 tot 15% voordeliger zijn! Dé oplossing voor u, de familie of andere nabestaanden: Allerommelopgeruimd.nl; voordelig, gemakkelijk en snel!

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242