Wilt u uw eigen woning of de woning van een dierbare laten ontruimen? Dan staan wij graag voor u klaar. De ontruimers van Alle Rommel Opgeruimd begrijpen als geen ander dat er veel emoties loskomen bij het ontruimen van een woning. De spullen in een woning zijn namelijk vaak gekoppeld aan herinneringen van vroeger. Veel mensen vinden het daarom prettiger om de woningontruiming uit handen te geven. Wij helpen u graag. Ons team zal niet alleen efficiënt te werk gaan, maar ook zorgvuldig en respectvol omgaan met uw spullen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? In dit artikel leggen we u graag uit hoe wij woningen ontruimen met oog voor zowel de overledene als de nabestaanden.

huis leeg laten halen

Discretie tijdens de ontruiming

In de meeste gevallen schakelen mensen een ontruimingsbedrijf in, wanneer ze zelf door de bomen het bos niet meer zien. Wanneer een woning vol staat met dozen en meubels, is het niet zo gek dat u niet meer weet waar u moet beginnen. Bij ons kunt u dan ook niet alleen terecht wanneer de woning er piekfijn uitziet. Ook bij het ontruimen van volgepakte, chaotische en soms zelfs smerige woningen staan wij voor u klaar. En ook dan zullen we discreet omgaan met hetgeen we in de woning aantreffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke en intieme spullen. In tegenstelling tot veel andere ontruimers, maakt Alle Rommel Opgeruimd om die reden geen gebruik van een afvalcontainer voor de deur. Voorbijgangers of buurtbewoners zullen hierdoor geen weet hebben van de spullen die door ons uit de woning worden gehaald.

Goed contact met de klant tijdens de ontruiming

Het uit handen geven van een ontruiming is voor veel mensen niet gemakkelijk. Wanneer de ontruiming bijvoorbeeld het huis van een overleden dierbare betreft, kan dit veel emoties met zich meebrengen. Om miscommunicatie en stress te voorkomen, vinden wij het belangrijk om goed contact te onderhouden met de klant. Dit begint wanneer u ons inschakelt voor de ontruiming. We zullen een afspraak maken om te luisteren naar uw wensen en u voldoende tijd geven om vooraf belangrijke spullen uit de woning te verwijderen. Ons team houdt zich aan de gemaakte afspraken en zal vooraf een goede inschatting kunnen maken wat betreft de tijd en kosten die we nodig zijn voor de ontruiming. Deze persoonlijke aanpak heeft ons al ruim honderd tevreden referenties opgeleverd van klanten die u voor zijn gegaan.

Wilfred respectvolle woning ontruimingen

Respectvol omgaan met spullen

Gedurende het ontruimingsproces zal ons team van ontruimers zorg dragen voor de meubels en andere spullen in het huis. Dit betekent dat u ons nooit met spullen zult zien gooien of slepen. Integendeel: in de meeste gevallen zullen we de meubels zonder schade uit de woning kunnen verwijderen. Wanneer een meubel niet door de deuropening past, zullen we het meubelstuk netjes demonteren. We werken niet met een container, maar met onze eigen neutrale bedrijfswagens, waarin we de spullen op een nette manier kunnen rangschikken. Het kapotmaken van spullen is hierdoor niet alleen respectloos, maar ook onpraktisch. Door voorzichtig om te gaan met de spullen, zorgen we voor een respectvolle en snelle ontruiming.

Wij geven de spullen een tweede leven

U heeft geen bestemming meer voor de meubels in het huis, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze onbruikbaar zijn geworden. Wij proberen zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven, door ze bijvoorbeeld te doneren aan goede doelen of kringloopwinkels. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de spullen en kunt u iemand anders blij maken met een mooie boekenkast, bank of eettafel.