Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Scheidingen

Scheidingen zijn altijd voor de betrokken partijen erg genoeg. Allerommelopgeruimd.nl neemt u bij scheidingen alle zorgen uit handen door snel, vakkundig en voordelig de woning bezemschoon te maken zodat de huur kan worden opgezegd.

Ontruimen scheiding

Tevens verwijdert Allerommelopgeruimd.nl desgewenst alle vloer- bedekking, gordijnen en vitrage.

Betreft: Verkoop schoonmaken woonhuis+werkpl in Haarlem

Na een orienterend bezoek en een keurige offerte van de firma zijn ze op de afgesproken datum gestart met het verkoopschoon opleveren van het woonhuis en daarbijbehorende (ex) werkplaats van mijn overleden ouders.
Alles is piekfijn verlopen. Alle afspraken keurig nagekomen, inclusief tussentijds telefonisch overleg. Oplevering na telefonische afspraak. Alles was prima in orde.
Er is in drie dagen ontzettend veel werk verzet. De buren hebben er heen enkele hinder van ondervonden. Niets dan lof over deze firma. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Positief beoordeeld

Everty » Haarlem

Voor wie en voor wat biedt Allerommelopgeruimd.nl haar diensten aan? Bij overlijden, beëindiging huurovereenkomst, faillissementen, bedrijfsbeëindiging, bewindvoerders, overplaatsing bejaardenhuis of verzorgingstehuis, senioren, bejaarden, verhuizingen, scheidingen, emigratie, expats en verhuurklaar of verkoopklaar maken van woningen, appartementen, bedrijfsruimten, kantoren en winkelpanden.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242