Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Senioren

Allerommelopgeruimd.nl is een voordelige en gemakkelijke oplossing voor senioren. Bijvoorbeeld wanneer senioren kleiner gaan wonen of naar een verzorgingsappartement gaan.

Ontruimen senioren
Het huis wat verkocht is of het appartement waarvan de huur is opgezegd moet echter ontruimd worden en daar hebben senioren vaak geen kracht of kennis voor. Allerommelopgeruimd.nl biedt de uitkomst met een probleemloze ontruiming van de woning tegen een nette prijs.

Betreft: leegruimen/schoon opleveren woning in Hoorn

Allerommelopgeruimd.nl doet zijn naam eer aan.

Nadat wij onze (schoon)ouders konden plaatsen in een verzorgingstehuis hebben we via google een adres gezocht die het appartement kon leeghalen en opleverklaar te maken. We hebben een 3-tal benaderd en met dhr. Meier Nolte, was er gelijk een goed gevoel. Bij de eerste afspraak gelijk koppen met spijkers kunnen slaan. Nadat de klus geklaard was, stond ik verbaasd hoe netjes alles was achter gelaten en de zaken die hersteld moesten worden (gaatjes in de muur etc) gedaan waren. De oplevering aan de woningbouw heeft dan ook geen 10 minuten geduurd. Alles was in orde. Chapeau!

Positief beoordeeld

Hans » Hoorn

Allerommelopgeruimd.nl is geen opkoper en daarom dienen eerst waardevolle meubelen en waardevolle spullen zelf door de senioren of familie verkocht te worden. De rest van de inboedel is dan ons werk; Allerommelopgeruimd.nl ontruimt bezemschoon. Van woning ontruimen tot aan winkels, kantoorpanden, appartementen, flats, eengezinswoningen, zolders, bergingen, garages, opslagloodsen en kelders.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242