Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Seniorenwoning leegruimen? Alle Rommel Opgeruimd ontzorgt u graag

Een seniorenwoning leegruimen is een klus die veel tijd en energie kost en bovendien vaak gepaard gaat met een emotioneel verlies, zeker in het geval van het overlijden van de bewoner. Wij vinden het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op het verwerken van dit verlies. U heeft immers wel andere dingen aan uw hoofd dan het leegruimen van de desbetreffende woning. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de seniorenwoning van uw dierbare op discrete en respectvolle wijze wordt leeggeruimd. Niemand zit te wachten op nieuwsgierige buren en spullen die zomaar in een container op straat worden gegooid. Daarom werken wij nooit met afvalcontainers op straat en worden alle spullen netjes in gesloten en neutrale vrachtauto’s afgevoerd.

06 41568242OfferteBeoordelingen

Een passende plaats voor de inboedel

Met meer dan 20 jaar ervaring weten we bij Alle Rommel Opgeruimd exact hoe we het leegruimen van een seniorenwoning zo professioneel mogelijk aan moeten pakken. Na het discreet afvoeren van de spullen zorgen wij er dan ook voor dat alle bruikbare items een goede bestemming krijgen. Het is immers zonde om mooie en bruikbare spullen zomaar weg te doen. Daarom schenken wij alles wat nog bruikbaar is, zoals kleding en meubels, aan goede doelen. Zo weet u zeker dat de spullen van uw dierbare op een goede plaats terechtkomen.

Seniorenwoning leegruimen binnen de opleverlimiet

Sommige woningbouwverenigingen tonen helaas geen genade bij het opleveren van de seniorenwoning. Om te voorkomen dat u met extra maandlasten wordt opgescheept, zorgen wij er dan ook voor dat de seniorenwoning binnen de gestelde limiet wordt opgeleverd. Wilt u zo snel mogelijk van onze dienst gebruik maken? Met een flexibel schema en 7 dagen per week bereikbaarheid staan wij altijd voor u klaar, ook in de avonden en weekenden.

Vaak stelt de woningbouwvereniging als eis dat de woning weer in de originele staat opgeleverd dient te worden. Dit vraagt om de nodige aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van de gordijnrails en vloerbedekking en het vullen van gaatjes in de muren. Wij nemen deze vervelende karweitjes graag van u over. Zo heeft u 100% garantie dat de inspecteur de opgeleverde woning goedkeurt.

Vaste, lage prijs voor woningontruiming

Een seniorenwoning leegruimen brengt al meer dan genoeg zorgen met zich mee. Geef deze klus met een gerust hart aan ons uit handen en richt u op zaken die echt belangrijk zijn. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een lage, vaste prijs. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan en weet u van tevoren waar u qua kosten aan toe bent. Wij bieden u de juiste ondersteuning bij het leegruimen van een seniorenwoning. Zo hebben wij al diverse woningen mogen ontruimen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en in de Randstad, onder andere in onderstaande plaatsen:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Hillegom
 • Hilversum
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Lisse
 • Purmerend
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zaandam
 • Zoetermeer
 • 't Gooi

Wilt u op korte termijn gebruik maken van onze service? Ook dat is in veel gevallen mogelijk! Neem vandaag nog contact op voor een voorstel dat past bij uw situatie.


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242