De ontruiming van een woning of appartement is vaak een tijdrovende klus. Wanneer u hier zelf geen tijd voor kunt vrijmaken, is het prettig om de ontruiming uit handen te kunnen geven aan een professioneel bedrijf. Maar dan wilt u natuurlijk niet eerst dagenlang moeten wachten op een telefoontje of een afspraak voor het kennismakingsgesprek. U wilt meteen weten waar u aan toe bent, en allerommelopgeruimd.nl begrijpt dat maar al te goed. Het is één van de redenen waarom wij ervoor hebben gekozen om 24/7 bereikbaar te zijn voor onze klanten. Oók in het weekend! Maar er zijn nog meer manieren waarop wij ervoor zorgen dat we snel in actie kunnen komen. Bent u benieuwd naar onze snelle en effectieve werkwijze? We vertellen u er graag alles over!

Een verhuislift tot wel 25 meter hoogte

Neem 24/7 contact met ons op

Wanneer een dierbare komt te overlijden, is de ontruiming van een woning misschien niet iets waar u zelf mee aan de slag wilt, maar wat wel snel dient te gebeuren. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ervoor gekozen om 24/7 bereikbaar te zijn. Zo kunt u ons ook in de late avonduren en zelfs in de weekenden bereiken. Met onze jarenlange ervaring hebben we vernomen dat dit veel van onze klanten ademrust heeft gegeven, omdat ze zelf een prettig moment in de dag kunnen kiezen waarop ze contact met ons kunnen opnemen. Nemen wij de telefoon onverhoopt niet op? Dan garanderen we u dat we binnen enkele uren zullen terugbellen, zodat we de ontruiming direct kunnen inplannen.

Eerste vrijblijvende indicatieprijs aan de telefoon

In het telefoongesprek zullen we u vragen naar de grootte van de woning en de hoeveelheid spullen die momenteel nog in de woning staan. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen, kunnen wij een eerste ruwe prijsindicatie geven. Deze prijs is uiteraard nog niet bindend en kan nog veranderen tijdens onze eerste bezoek aan de woning, maar geeft al wel een goede indicatie. Zo krijgt u een realistisch idee van de kosten van de ontruiming, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wilfred respectvolle woning ontruimingen

Vrijblijvende afspraak op locatie

Bent u tevreden met de prijsindicatie die u telefonisch heeft doorgekregen? Dan kunnen we direct een afspraak plannen voor een eerste bezoek aan de woning. Deze kennismakingsafspraak duurt maximaal 20 minuten, waarin onze ontruimers door het pand zullen lopen, de eisen van een eventuele verhuurder zullen inzien en onze werkwijze met u zullen doornemen. Uiteraard is er tijdens dit gesprek ook alle ruimte voor het bespreken van bijzonderheden of het stellen van vragen. Na dit bezoek stellen wij een plan van aanpak op, dat samen met de geheel vrijblijvende offerte op maat digitaal naar u zal worden verzonden. Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen we direct in actie en plannen we zo snel mogelijk een datum voor de definitieve ontruiming.