Kijk naar méér dan 90 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Verhuizingen

Bij verhuizingen denk dan aan Allerommelopgeruimd.nl. Voordelig, gemakkelijk en snel maakt dit bedrijf, dat gevestigd is in de Randstad, woningen, flats, appartementen, eensgezinswoningen of een ander type huis na verhuizingen geheel leeg en ruimt alle overgebleven rommel op.

Betreft: leegruimen woonhuis in Den Haag

Vanwege een verhuizing naar het bejaardenhuis hebben wij de woning van mijn moeder laten leeghalen door Allerommelopgeruimd.nl. De offerte is zeer helder, er wordt meegedacht, bruikbare spullen krijgen een tweede leven, afspraken worden zeer goed nagekomen, het resultaat is heel goed. Heel prettig om met een gerust hart de boel uit handen te geven. Met datzelfde geruste hart bevelen wij Allerommelopgeruimd.nl zonder meer aan!

Positief beoordeeld

K. Bloemzaad » Den Haag

Dit werk hoort allemaal bij de totaalservice van Allerommelopgeruimd.nl. Na verhuizingen maakt Allerommelopgeruimd.nl de woning in z’n geheel leeg, ruimt de zolder, berging, garage en kelder op zodat de klant zijn aandacht kan schenken aan meer belangrijke zaken bij verhuizingen. Een handige service, goed om te weten en te onthouden bij verhuizingen!


Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging in iedere situatie
  • De discipline en service van een verhuisbedrijf
  • Een vooraf vastgestelde all-in prijs
  • Vertrouwd, discreet en zéér efficiënt
  • Correcte tarieven en toch 10 tot 15% voordeliger!

Offerte ontvangen

Ons werkgebied

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl

Waarom?

Voor wie, wanneer en voor wat?

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06 4156 8242