Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Verhuurklaar en verkoopklaar maken van elk huis en ieder bedrijfspand

Wanneer u zelf niet in staat bent om een appartement, flat, bedrijfspand, winkel, magazijn, opslagruimte, kantoorpand of woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op Allerommelopgeruimd.nl doen.

Woning verkoop- of verhuur klaar maken

Er zijn omstandigheden waarbij een woning of pand leeg moet worden opgeleverd om het weer te kunnen verhuren of verkopen. Bijvoorbeeld na een overlijden, opname in een verzorgingshuis, wanneer zelfstandig wonen niet langer gaat of wanneer huurders bewust of buiten hun schuld om niet (meer) aan hun verplichtingen kunnen of willen voldoen.

Allerommelopgeruimd.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels, huisraad en inventarissen uit eigen woningen, huurwoningen, appartementen waaronder verzorgingsappartementen, aanleun- en inleunwoningen, flats, etagewoningen, eengezinswoningen, bedrijfspanden, winkelpanden, opslagplaatsen, magazijnen en kantoorpanden.

Betreft: winkel bezemschoon opgeleverd in Leiden

Mijn winkel werd wegens pensioen gerechtigde leeftijd opgeheven. Ik moest de winkel bezemschoon opleveren, iets waar ik, omdat ik niet zo handig ben, enorm tegenopzag. Ik maakte een afspraak met Allerommelopgeruimd.nl en ontving een keurige offerte. Zaterdag was mijn laatste verkoopdag. Op maandagmorgen haalde ik de laatste spulletjes die ik nog wilde hebben op en liet de rest over aan Allerommelopgeruimd.nl. Toen ik dinsdagmiddag nog even ging kijken of het al opschoot, was inderdaad alle rommel al opgeruimd. Het pand werd tot tevredenheid van de verhuurder en de nieuwe huurder opgeleverd. Grote klasse ! Voor mij een zorg minder.

Positief beoordeeld

Foto Lindhout » Leiden

Allerommelopgeruimd.nl kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte afhandeling, altijd binnen de door de eigenaar, vastgoedbeheerder, projectcoördinator, zorgstichting of woningbouwvereniging gestelde limiet, zodat het pand weer leeg opgeleverd wordt en men géén extra maand huur hoeft door te betalen of eigenaren onnodig huurinkomsten moeten missen.

Wij leveren bezemschoon op hetgeen betekent dat wij desgewenst ook verlichting, gordijnen, gordijnrails, vloerbedekking, kantoorwanden en systeemwanden afvoeren. Bovendien verricht Allerommelopgeruimd.nl licht reparatiewerk zoals het vullen van gaatjes in muren en plafonds.

Allerommelopgeruimd.nl hanteert correcte tarieven die altijd 10 tot 15% voordeliger zijn!

Bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte waarbij wij u direct een vaste prijs noemen en u beslist géén kosten achteraf krijgt? Allerommelopgeruimd.nl maakt hiervoor graag een afspraak!

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242