Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Een appartement, flat, aanleunwoning of kamer in of bij een verzorgingshuis

Verzorgingsappartementen, verzorgingskamers, inleunwoningen en aanleunwoningen gegarandeerd binnen 7 dagen ontruimd. Allerommelopgeruimd.nl is gespecialiseerd in het ontruimen na overlijden wanneer familie of andere nabestaanden hiervoor geen mogelijkheden, kracht, kennis of tijd hebben. Of, heel begrijpelijk; wanneer hun hoofd in een dergelijke situatie hier absoluut niet naar staat. Door onze flexibele organisatie zijn wij in staat gegarandeerd binnen 7 dagen de ontruiming te hebben gedaan. Oók in het weekeinde.

Ontruimen verzorgingstehuis en appartementen

Allerommelopgeruimd.nl werkt snel, discreet en met respect voor de situatie. Vanzelfsprekend wordt eerst de familie gelegenheid geboden om waardevolle en dierbare spullen uit te zoeken en mee te nemen. Allerommelopgeruimd.nl biedt hiermee de ideale oplossing voor vlotte ontruimingen in verzorgingshuizen. Wij maken na bezichtiging een vrijblijvende offerte.

Betreft: Appartement in Amsterdam

Nadat mijn moeder was overleden, moest het appartement in het verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg en schoon worden opgeleverd. Ik schakelde Allerommelopgeruimd.nl in. Het contact was er meteen en twee dagen later kwamen de heer Meier Nolte en zijn vrouw kijken. Er werd direkt een prijs afgesproken waarmee ik akkoord ging. Op de afgesproken dag werd het appartement ontruimd, nadat wij eerst de persoonlijke spullen eruit hadden gehaald. Toen wij de dag daarna kwamen, troffen wij een geheel ontruimd en schoongemaakt appartement aan. Ook kleine oneffenheden van schilderijen enz. waren keurig weggewerkt. Het was een zeer aangename ervaring te zien hoe keurig het appartement eruit zag. Er was letterlijk niets op aan te merken! We konden met een gerust, en zelfs een beetje trots hart, de sleutels inleveren. Het was een enorme steun in een toch al nare tijd. Ik kan niet anders dan mijn dank en complimenten uitspreken voor het werk dat is geleverd door Allerommelopgeruimd.nl.

Positief beoordeeld

Nelleke Bartels » Amsterdam

Een nieuwe richtlijn per 1 januari 2010 geeft nabestaanden 7 dagen de tijd om na overlijden van een bewoner het verzorgingsappartement, de verzorgingsflat of -kamer te ontruimen. Deze richtlijn is opgesteld door de LOC, Landelijke Organisatie Cliëntenraden en Actiz, de koepelorganisatie van verpleegen verzorgingshuizen. In het verleden kwam het regelmatig voor dat nabestaanden onder druk gezet werden om een kamer direct na overlijden van een bewoner te ontruimen. Dit heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Mede door deze nieuwe regelgeving is Allerommelopgeruimd.nl een ware uitkomst voor het binnen 7 dagen ontruimen en bezemschoon opleveren van verzorgingsappartementen, verzorgingskamers, inleunwoningen en aanleunwoningen in of bij verzorgingshuizen.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242